Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, mitkä sijaitsevat Pool Wingissä. Taulu-tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja teen keittomahdollisuus. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Aamutakit ja tossut. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita Pool Wingissä, joissa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Taulu-tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja teen keittomahdollisuus. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Aamutakit ja tossut. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle

Kahden hengen huone Garden Wingissä

Kahden hengen huoneita Garden Wingissä. Taulu-tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Aamutakit ja tossut. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Perhehuone talvi 16/17

Remontoituja perhehuoneita, jotka sijaitsevat Garden Wingissä. Taulu-tv, jossa on satelliittikanavia. Jääkaappi ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Aamutakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Superior-huone

Superior-huoneita, mitkä sijaitsevat toisessa kerroksessa Pool Wingissä, joista on parempi näkymä kuin kahden hengen huoneista. Vedenkeitin. Taulu-tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle