Thanyapura Sport & Health Resort

apollo sports

  • Maailmanluokan urheilumahdollisuudet
  • Valitse 50 ryhmäliikuntatunnin väliltä viikossa
  • Ekologista ruokaa ja terveysjuomia

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Thanyapura Sport & Health Resortissa - Kaakkois-Aasian suurimmassa urheiluhotellissa - on kaikki saatavilla aktiiviseen lomaan tai harjoitusleiriin. Olympiaallas, päivittäiset ryhmätreenit, useita kuntosaleja, crossfit-alue ja muut maailmanluokan urheilutilat. Hotellia ympäröi viidakko ja maaseutu. Tämä on hyvä vaihtoehto sekä urheilijoille että kuntoilijoille ja perheille, jotka haluavat terveellisen ja aktiivisen loman perinteisellä, terveellisellä ruoalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone1-2 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle. Superior-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 581 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 12 km
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Paljon vaihtoehtoja harjoitteluun

Maksuton ryhmäharjoittelu noin viidelläkymmenellä ohjatulla tunnilla viikossa, käytössä kiinteän kuukausittainen aikataulu. Täältä löytyy esimerkiksi jooga, zumba, pilates, thainyrkkeily, bootcamp, tennis ja triathlon-lajien lajiharjoitukset eli uinti, pyöräily ja juoksu . Koulutusohjelmat ovat saatavilla saavuttaessa, löydät ne myös hotellin verkkosivuilta.

Mahdollisuus myös yksityiseen valmennukseen lisämaksulla. Yksityisvalmennus sekä aikuisille että lapsille tasosta riippumatta joogassa, tenniksessä, thai-nyrkkeilyssä, triathlonissa ja uinnissa. Valitse yksittäinen tunti tai kokonaisuus koko viikolle. Matkan jälkeen on myös mahdollista saada kotiin harjoitusohjelmia triathlonissa, uintissa, tenniksessä ja henkilökohtaisissa harjoituksissa.

Terveysasema

Hotellissa on terveysklinikka, jossa on mahdollisuus vastaanottaa henkilökohtaisia räätälöityjä ravitsemusohjelmia, urheiluhierontoja ja muita lisämaksullisia palveluita. Voit varata ajan fysioterapeutille, naprapaatille ja kiropraktikolle sekä varata detox-, laihdutus- ja stressintorjuntaohjelmia paikan päällä. Hotellin asiakaille tarjotaan laaja valikoima terveydenhuoltopalveluita, joissa painopiste on elämäntapamuutoksessa. Huomaaa, että hotelli ei voi olla vastuussa palveluiden tuloksista.

Ammattitaitoiset ohjaajat

Thanyapurasta löydät kansainvälisiä ja ammattitaitoisia valmentajia seuraaviin lajeihin: tennis, triathlon, uinti, fitness, Muay Thai, Wellness ja jooga.

Erinomaiset triathlonmahdollisuudet

Upeat olosuhteet ja kauniit maisemat, jotka on kuin luotu triathlonille. Hyvät tiet, vähän liikennettä, haastavat nousut, olympiaallas ja hyvin varusteltu kuntosali sopivat niin kuntoilijoille sekä urheilijoille. Paranna uintitekniikkaasi, laita lapset uimakouluun tai ilmoittaudu koko perhe triathlon- tai tennisharjoitteluun, joka sopii kaikille tasosta riippumatta.

Luomuruokaa ja terveysmehuja

Divine-ravintolassa tarjoillaan thaimaalaisia ja kansainvälisiä à la carte -ruokia. Täällä voit myös syödä luomuruokaa tuoreista raaka-aineista ja juoda terveellisiä mehuja. Pystyt ruokailemaan sekä ulkona että sisällä. Booster Deli and Café tarjoaa terveellistä kasvisruokaa sekä valikoiman pastaruokia, keittoja, talon omia voileipiä, kotitekoisia leivonnaisia, salaatteja ja hedelmiä. Booster's-ateriat sopivat erinomaisesti kun tarvitset jotain nopeaa, helppoa ja terveellistä, tarjolla myös vaihtoehtoja erikoisruokavalioihin.

Hauskaa lapsille

Täällä lasten on mahdollista oppia uimaan, pelata tennistä ja harjoitella esimerkiksi thai-nyrkkeilyä ja triatlonia (ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu paikan päällä). Lisämaksusta hotellin ylläpitämä miniklubi yli 10-vuotiaille lapsille, englantia puhuvan henkilökunta (sijaitsee hotellin vieressä olevassa koulussa).

Lisätietoja

Maksuton wifi koko hotellissa. Urheilukauppa hotellissa. Hotellissa on viihtyisä kirjasto, jossa on paljon kirjoja, täällä pääset nauttimaan hiljaisesta hetkestä rentouttavassa ilmapiirissä. Thanyapura Sport & Health Resort tekee töitä aktiivisesti muovin käytön vähentämiseksi hotellissa.

Rauhallinen ympäristö

Thanyapura Sport & Health Resort sijaitsee syrjäisellä paikalla viidakon reunalla, ananas- ja banaaniviljelmien ympäröimänä. Hotelli on myös lähellä Thalangin kylää, vain noin 15 minuutin päässä lentokentältä.

Lähin paratiisiranta on vain viidentoista minuutin ajomatkan päässä hotellista, pääset myös nopeasti Nai Thoniin ja Nai Yangiin, jotka ovat yksiä Phuketin kauneimmista rannoista.

Hotellissa on uima-allas uimista ja rentoutumista varten, käytössä on myös allasbaari, jossa tarjoillaan hyviä mehuja ja muita virkistäviä juomia.

Kaikki urheilutilat sekä ravintola ja wellness-keskus sijaitsevat Sport & Leisure Zone -alueella, joka on aivan hotellin vieressä.

Huippuvarusteltu kuntosali ja olympia-allas

Sport & Leisure Zone -alueella on 50 metrin olympia-allas ja 25 metrin puoliolympia-allas. Täällä on myös kuusi huippuluokan tenniskenttää, joista neljä on katoksen alla. Kaksi rantalentopallokenttää. Tenniskentät, rantalentopallokentät ja monitoimikenttä lisämaksusta.

Hotellin asiakkaana pääset maksutta useisiin kuntosaleihin, aikataulun ryhmätunneille, 25 metrin ja 50 metrin altaisiin ja 500 metrin juoksuradalle. Vesi kuuluu maksutta aterioihin ja liikuntatiloihin.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamupala

Hyvä tietää

Thanyapura Sport & Health Resort pyrkii aktiivisesti vähentämään muovin käyttöä hotellilla.

Apollo Sports

Apollo Sports -valikoimaamme kuuluu treenihotelleja aktiiviseen lomaan.