Deluxe perhehuone

Deluxe perhehuoneita, joissa on maaterassi. Kaksi makuuhuonetta, joiden välissä ovi. Toisessa makuuhuoneessa parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, toisessa parivuode ja lisävuodemahdollisuus kerrossängystä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Mikro. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 108 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-7 hengelle, joista 2 lapsia.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on terassi tai parveke allasnäkymällä. Parivuode ja yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus olemassa oleviin vuoteisiin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Mikro. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/1-3 hengelle.

Deluxe-huone allaspääsyllä

Deluxe-huoneita, joissa on ulkotila ja pääsy jaetulle altaalle. Parivuode ja yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus olemassa oleviin vuoteisiin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Mikro. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/1-3 hengelle.

Perhehuone allaspääsyllä

Perhehuoneita, joissa on ulkotila ja allaspääsy. Parivuode ja yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Mikro. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke allasnäkymällä. Parivuode ja yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta tai vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Mikro. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.