Phuket Emerald Beach Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Hiljattain rakennettu Phuket Emerald Beach Resort sijaitsee Karonissa aurinkoisella Phuketilla. Hotellista löytyy suurempia huoneita perheille sekä huoneita, joista on suora allaspääsy. Ihana allasalue on lähellä rantaa ja merta.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita allaspääsyllä 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Perhehuoneita allaspääsyllä 2-4 henelle. Deluxe perhehuoneita 4-7 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 450 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Phuket Emerald Beach Resortsissa on kaksi suurta allasaluetta, joissa on useita uima-altaita, riippusiltoja ja vesiliukumäkiä. Erillinen lastenallas (n. 80 cm syvä). Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari. Suoraan kadun toisella puolella sijaitsee Karon Beachin mukana hiekkaranta.

Hotellissa on noutoravintola ja à la carte -ravintola. Kilokilo-kahvilassa voit nauttia virvokkeita viidakkotunnelmissa. Suuressa aulassa on myös baari.

Hotellissa on lastenkerho, jota pitää englanninkielinen henkilökunta.

Vilkas katu on ylitettävä päästäkseen rannalle. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • Täysihoito (aamiais-, lounas ja illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 06.30-10.30.
  • Lounas valmiista menusta, klo 11.30-14.30.
  • Välipaloja, klo 14.30-17.30.
  • Illallinen valmiista menusta, klo 18.00-22.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Karon Beach

Glow Mira Karon Beach

Aivan rannan yläpuolella Karon Beachillä sijaitsee Glow Mira Karon Beach – siisti ja tyylikäs hotelli, jossa majoitut valoisissa, skandinaavistyylisissä huoneissa. Hotellissa on ravintola, ja se sijaitsee myös lähellä Karonin yömarkkinoita.

Thavorn Palm Beach Resort

Thavorn Palm Beach Resort sopii sekä pariskunnille että lapsiperheille. Hotellissa on kolme allasaluetta, joista yhdessä on neljällä vesiliukumäkeä, ja joista ja yksi sopii rentoutumiseen. Hotellissa on suuri kasvitieteellinen puutarha, ja jossa on erilaista puita, pensaita ja kasveja eri puolilta Thaimaata. Perhehuoneisiin mahtuu jopa 7 henkilöä. Hotelli sijaitsee rannan yläpuolella Karon Beachillä.