Glow Mira Karon Beach

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Aivan rannan yläpuolella Karon Beachillä sijaitsee Glow Mira Karon Beach – siisti ja tyylikäs hotelli, jossa majoitut valoisissa, skandinaavistyylisissä huoneissa. Hotellissa on ravintola, ja se sijaitsee myös lähellä Karonin yömarkkinoita.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 64 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Glow Mira Karon Beach -hotellissa on allasalue, jossa on uima-allas, poreallas, aurinkotuoleja ja -varjoja, allaspyyhkeitä ja allasbaari, jossa on tarjolla virkistäviä juomia.

Ravintola Chen's:issä on tarjolla aamiaista, lounasta ja illallista. Chen's Lobby Barissa voit nauttia hyvistä juomista ja kevyistä välipaloista. Allasbaari, jossa on tarjolla juomia ja kevyitä aterioita päivän aikana. Kuntosali.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pyykinpesukone (kolikoilla toimiva), silitysrauta ja -lauta lisämaksusta. Karonin hiekkarannalle noin 250 metriä, vilkas tie on ylitettävä rannalle mentäessä. Karonin yömarkkinoille noin 600 metriä.

Ateriat

Sisältyy:

Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

Puolihoito (aamiaispöytä ja á la carte -illallinen) Täysihoito (aamiaispöytä, lounas ja á la carte -illallinen)

Ravintola Chen's tarjoilee aamiaisen klo 07.00-10.30 ja muille aterioille ravintola on avoinna klo 11.00-22.00. Lounaaseen ja illalliseen kuuluu kolme ruokalajia.

Hotellit Karon Beach

Thavorn Palm Beach Resort

Thavorn Palm Beach Resort sopii sekä pariskunnille että lapsiperheille. Hotellissa on kolme allasaluetta, joista yhdessä on neljällä vesiliukumäkeä, ja joista ja yksi sopii rentoutumiseen. Hotellissa on suuri kasvitieteellinen puutarha, ja jossa on erilaista puita, pensaita ja kasveja eri puolilta Thaimaata. Perhehuoneisiin mahtuu jopa 7 henkilöä. Hotelli sijaitsee rannan yläpuolella Karon Beachillä.

Phuket Emerald Beach Resort

Hiljattain rakennettu Phuket Emerald Beach Resort sijaitsee Karonissa aurinkoisella Phuketilla. Hotellista löytyy suurempia huoneita perheille sekä huoneita, joista on suora allaspääsy. Ihana allasalue on lähellä rantaa ja merta.