Deluxe -huone bungalowissa

Remontoituja deluxe -huoneita bungaloweissa. Neljäs henkilö on mahdollinen mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Huomioithan, että neljän hengen majoittuessa voi huoneessa olla ahdasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Eri kokoisia maaterasseja. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone bungalowissa

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita bungaloweissa. Huomioithan, että kolmen hengen majoittuessa voi huoneessa olla ahdasta. Tv. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Eri kokoisia maaterasseja. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone bungalowissa

Perhehuoneita bungaloweissa parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella sekä kerrossänky kahdelle lapselle. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Eri kokoisia maaterasseja. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lapsia.

Superior -huone bungalowissa

Superior -huoneita bungaloweissa, jotka sijaitsevat lähellä rantaa. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Huomioithan, että kolmen tai neljän hengen majoittuessa voi huoneessa olla ahdasta. Tv. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Eri kokoisia maaterasseja. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.