Deluxe -huone bungalowissa

Deluxe -huoneita bungaloweissa, joissa on maaterassi, joiden koko vaihtelee. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljäs henkilö on mahdollinen mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Huomioithan, että neljän hengen majoittuessa voi huoneessa olla ahdasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa, joissa on maaterassi, joiden koot vaihtelevat. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Huomioithan, että kolmen hengen majoittuessa voi huoneessa olla ahdasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone bungalowissa

Perhehuoneita bungaloweissa, joissa on maaterassi, joiden koot vaihtelevat. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kerrossängystä kahdelle lapselle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lapsia.

Superior -huone bungalowissa

Superior -huoneita bungaloweissa, joissa on maaterassi, joiden koot vaihtelevat. Huoneet sijaitsevat lähellä rantaa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljäs henkilö on mahdollinen mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Huomioithan, että kolmen tai neljän hengen majoittuessa voi huoneessa olla ahdasta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.