Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat kaksikerroksisissa bungaloweissa, joissa on neljä huonetta/bungalow. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32-43 neliömetriä sis. ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa, joissa on maaterassi. Huoneet sijaitsevat hotellin puutarhassa. Jokaisessa bungalowissa on kaksi makuuhuonetta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 52 neliömetriä sis. ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on arveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat kaksikerroksisissa rakennuksissa keskellä hotellialuetta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljäs henkilö, majoittuu kokoontaitettavassa vuoteessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 59 neliömetriä sis. ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lasta.

Yhden huoneen villa

Yhden huoneen villoja, joissa on maaterassi. Osasta villoista on näkymät merelle tai allasalueelle. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdeseta vuodesohvasta. Viides henkilö majoittuu kokoontaitettavassa vuoteessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Boncafé-kahvinkeitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suuri kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 58 neliötä sis. ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.