Kahden hengen huone

Mukavia, eri kokoisia kahden hengen huoneita kaksikerroksisissa bungaloweissa. Jokaisessa bungalowissa on neljä huonetta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari tilauksesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32-43 neliömetriä sis. ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1-2 lapsia.

Kahden hengen huone bungalowissa

Valoisia kahden hengen huoneita erillisissä bungalow-rakennuksissa. Jokaisessa bungalowissa on kaksi kahden hengen huonetta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari tilauksesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tohvelit. Suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 52 neliömetriä sis. ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-huone

Superior-huoneet sijaitsevat keskellä hotellialuetta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisen neljännen henkilön on oltava lapsi, jolloin tämä jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari tilauksesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Kylpytakki ja tohvelit. Maaterassi. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 59 neliömetriä sis. ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yhden huoneen villa

Yhden huoneen villa leveällä parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Viides henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen.Tv satelliittikanavilla. Minibaari, Boncafé -laite sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuoneessa suuri kylpyamme ja suihku. Maaterassi. Osa villoista merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 58 neliömetriä sis. ulkotilan
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia/1-5 hengelle, joista 3 lapsia.