Kokemuksia Baan Khaolak Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 24 arvioon
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-05


9 10:stä

+
Henkilökunnan ystävällisyys, kokonaisviihtyisyys, siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Baan Khaolak Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

189 arvostelua
Erinomainen
 
81
Erittäin hyvä
 
70
Hyvä
 
19
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

27.1.2022

Kirjoittanut JarkkoH126

Helmi rannalla

Meidän perheellemme hotellissa oli kaikki mitä toivomme hotellilta useiden Thaimaan reissujen jälkeen. Ranta vieressä, hyvä aamupala, ystävällinen henkilökunta, kohtuulliset hinnat ravintolassa ja huonepalvelussa. Päätiellä vieressä on paljon kauppoja ja ravintoloita, ja Khao Lakin keskustaan pääsee nopeasti pikkurahalla. Hotelli kaipaisi pientä ylläpitoa, paikoitellen maalaus ja kattojen pesu voisi olla paikallaan. Kasvillisuuttakin voisi hieman karsia.

 
12.2.2020

Kirjoittanut dingelidon Suomi

Mukava paikka

Sijainniltaan loistava paikka. Rauhallinen ja silti keskusta vieressä. Joka paikkaan lyhyt matka. Siisti ja rauhallinen ranta. Rantatuolit rannan ja uima-altaan välissä, aina tilaa. Viihtyisät huoneet. Monipuolinen ja hyvä aamupala. Ravintolasta hyvät ruoat. Ystävällinen henkilökunta! Kaksi kertaa oltu ja ehdottomasti palaamme!

 
18.5.2019

Kirjoittanut 750suvip Kokkola, Suomi

Täydellinen kolmen tähden hotelli

Hyvällä paikalla aivan rannalla ja lyhyen kävelymatkan päässä kylästä. Huoneet olivat thaityyliin sisustettu ja melko tilavat. Erittäin leveät sängyt. Terassilla oli kiva istuskella ja kuunnella puutarhan eläinten ääniä. Hotellialueella oli paljon puita ja muita kasveja. Puutarhurit pitivät alueen todella siistinä. Hotellilla oli omat rantatuolit rannalla hotellin pihassa. Rantatuolit ja varjot olivat hieman jo ränsistyneet mutta ajoivat asian oikein hyvin. Rantaravintolasta sai perus thai ruokaa ja drinkkejä. Aamupalalla parasta oli tuorepuristettu mehu, hedelmät ja omeletit. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Ainoa miinus oli todella huono nettiyhteys.

 
7.1.2018

Kirjoittanut PirjoA48

Unelmien loma

Viihdyimme niin hyvin että ehdottomasti seuraavalla Khao lakin reissulla samaan hotelliin. Tilat hyvät, siistit. Henkilökunta tosi mukavaa. Meri vieressä, hyvä hiekkaranta, ei roskia. Keskustaan ihan kävellen.

 
24.3.2024

Kirjoittanut Ursula S Frankfurt, Saksa

Mein Lieblingsresort in Khao Lak

Schöne, nicht zu große und nicht zu dicht bebaute Anlage mit Dschungelfeeling. Sehr gut geeignet zum Runterkommen und Relaxen. Schöne große Zimmer, große Terrasse/Balkon, Beacharea mit natürlichem Schatten unter Bäumen. Sehr nettes, hilfsbereites Personal.