Kokemuksia Baan Khaolak Beach Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Baan Khaolak Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

174 arvostelua
Erinomainen
 
68
Erittäin hyvä
 
70
Hyvä
 
18
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

12.2.2020

Kirjoittanut dingelidon Suomi

Mukava paikka

Sijainniltaan loistava paikka. Rauhallinen ja silti keskusta vieressä. Joka paikkaan lyhyt matka. Siisti ja rauhallinen ranta. Rantatuolit rannan ja uima-altaan välissä, aina tilaa. Viihtyisät huoneet. Monipuolinen ja hyvä aamupala. Ravintolasta hyvät ruoat. Ystävällinen henkilökunta! Kaksi kertaa oltu ja ehdottomasti palaamme!

 
18.5.2019

Kirjoittanut 750suvip Kokkola, Suomi

Täydellinen kolmen tähden hotelli

Hyvällä paikalla aivan rannalla ja lyhyen kävelymatkan päässä kylästä. Huoneet olivat thaityyliin sisustettu ja melko tilavat. Erittäin leveät sängyt. Terassilla oli kiva istuskella ja kuunnella puutarhan eläinten ääniä. Hotellialueella oli paljon puita ja muita kasveja. Puutarhurit pitivät alueen todella siistinä. Hotellilla oli omat rantatuolit rannalla hotellin pihassa. Rantatuolit ja varjot olivat hieman jo ränsistyneet mutta ajoivat asian oikein hyvin. Rantaravintolasta sai perus thai ruokaa ja drinkkejä. Aamupalalla parasta oli tuorepuristettu mehu, hedelmät ja omeletit. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Ainoa miinus oli todella huono nettiyhteys.

 
7.1.2018

Kirjoittanut PirjoA48

Unelmien loma

Viihdyimme niin hyvin että ehdottomasti seuraavalla Khao lakin reissulla samaan hotelliin. Tilat hyvät, siistit. Henkilökunta tosi mukavaa. Meri vieressä, hyvä hiekkaranta, ei roskia. Keskustaan ihan kävellen.

 
13.1.2020

Kirjoittanut Sibeth H Central Norway, Norja

Nice place on a great beach

We stayed three nights, and enjoyed our stay very much. Great beach, lovely breakfast good drinks and food, and a lovely big bed. The only drawback was the fact that the staff spoke very little English, which made communication difficult.

 
8.11.2019

Kirjoittanut Hege-KristinG Sarpsborg, Norja

Holiday

A very nice hotel. Quiet, a lot of vegetation. Very good for wheelchairusers. I was here with my wheelchair and had no troubles coming around. The staff was very helpful and nice to us. We are definitely going back to this hotel.