Kokemuksia Baan Khaolak Beach Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Baan Khaolak Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

176 arvostelua
Erinomainen
 
70
Erittäin hyvä
 
70
Hyvä
 
18
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

27.1.2022

Kirjoittanut JarkkoH126

Helmi rannalla

Meidän perheellemme hotellissa oli kaikki mitä toivomme hotellilta useiden Thaimaan reissujen jälkeen. Ranta vieressä, hyvä aamupala, ystävällinen henkilökunta, kohtuulliset hinnat ravintolassa ja huonepalvelussa. Päätiellä vieressä on paljon kauppoja ja ravintoloita, ja Khao Lakin keskustaan pääsee nopeasti pikkurahalla. Hotelli kaipaisi pientä ylläpitoa, paikoitellen maalaus ja kattojen pesu voisi olla paikallaan. Kasvillisuuttakin voisi hieman karsia.

 
12.2.2020

Kirjoittanut dingelidon Suomi

Mukava paikka

Sijainniltaan loistava paikka. Rauhallinen ja silti keskusta vieressä. Joka paikkaan lyhyt matka. Siisti ja rauhallinen ranta. Rantatuolit rannan ja uima-altaan välissä, aina tilaa. Viihtyisät huoneet. Monipuolinen ja hyvä aamupala. Ravintolasta hyvät ruoat. Ystävällinen henkilökunta! Kaksi kertaa oltu ja ehdottomasti palaamme!

 
18.5.2019

Kirjoittanut 750suvip Kokkola, Suomi

Täydellinen kolmen tähden hotelli

Hyvällä paikalla aivan rannalla ja lyhyen kävelymatkan päässä kylästä. Huoneet olivat thaityyliin sisustettu ja melko tilavat. Erittäin leveät sängyt. Terassilla oli kiva istuskella ja kuunnella puutarhan eläinten ääniä. Hotellialueella oli paljon puita ja muita kasveja. Puutarhurit pitivät alueen todella siistinä. Hotellilla oli omat rantatuolit rannalla hotellin pihassa. Rantatuolit ja varjot olivat hieman jo ränsistyneet mutta ajoivat asian oikein hyvin. Rantaravintolasta sai perus thai ruokaa ja drinkkejä. Aamupalalla parasta oli tuorepuristettu mehu, hedelmät ja omeletit. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Ainoa miinus oli todella huono nettiyhteys.

 
7.1.2018

Kirjoittanut PirjoA48

Unelmien loma

Viihdyimme niin hyvin että ehdottomasti seuraavalla Khao lakin reissulla samaan hotelliin. Tilat hyvät, siistit. Henkilökunta tosi mukavaa. Meri vieressä, hyvä hiekkaranta, ei roskia. Keskustaan ihan kävellen.

 
9.4.2022

Kirjoittanut ric g usa

Great find on the beach

I stayed in a fantastic room ... ocean/beach villa. So as you can imagine, you can lie in bed and see the ocean and hear the waves. Great, big room. Awesome bathroom with giant tub, indoor shower, out door shower. Nice pool, reasonably priced food at the restaurant. A nice and helpful staff Very nice beach, and some awesome sunsets. One improvement needed ... wifi! It is one code for each device and spent too much time connecting my devices. Their network needs to be updated. Hope to go back and chill out here