Club-huone

Club-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Ulkotilassa on päivävuode, pöytä ja tuoleja. Huoneet sijaitsevat Beach Wingissä. Hotelli kutsuu huoneita Club Intercontinental Roomeiksi. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus. Neljäs henkilö on oltava lapsi ja jaettava tavallinen sänky. Minibaari - vesipullo per päivä sisältyy hintaa. Nespresso-kone. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Liukuovi makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välissä. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Lisämukavuutta Club-huoneissa majoittuville

Club-huoneissa majoittuvat yli 12-vuotiaat voivat käyttää hotellin rannalla sijaitsevaa vuorokauden ympäri olevaa loungea. Loungessa tarjoillaan alkoholittomia juomia ja yksinkertaisia välipaloja. Iltapäivätee tarjoillaan loungessa klo 15.00-17.00. Mahdollisuus valita aamiaisravintola kolmesta ravintolasta (yksi á la carte- ja kaksi buffetravintolaa). Hintaan sisältyy iltaisin drinkki loungessa, Azure Barissa tai perheystävällisessä Lee La Barissa. Huomioithan, että 12-17-vuotiaat ovat tervetulleita vain aikuisen seurassa. Lapsiperheille on myös muita vaihtoehtoja, kuten Planet Trekker, joka on avoinna klo 9.00-19.00.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Ulkotilassa on päivävuode, pöytä ja tuoleja. Huoneet sijaitsevat Beach Wingissä. Hotelli kutsuu huoneita Premium Roomeiksi. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus. Neljäs henkilö on oltava lapsi ja jaettava tavallinen sänky. Minibaari - vesipullo per päivä sisältyy hintaa. Nespresso-kone. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Liukuovi makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välissä. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Ulkotilassa on päivävuode, pöytä ja tuoleja. Huoneet sijaitsevat Beach Wingissä. Hotelli kutsuu huoneita Classic Roomeiksi. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus. Neljäs henkilö on oltava lapsi ja jaettava tavallinen sänky. Minibaari - vesipullo per päivä sisältyy hintaa. Nespresso-kone. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Liukuovi makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välissä. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat BluPort Wingissä toisella puolella tietä. Hotelli kutsuu huoneita Cozy Roomeiksi. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus. Neljäs henkilö on oltava lapsi ja jaettava tavallinen sänky. Minibaari - vesipullo per päivä sisältyy hintaa. Nespresso-kone. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Liukuovi makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välissä. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc.

Huonekoko: noin 37-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.