Club-huone

Hienoja club-huoneita, jotka sijaitsevat Beach Wingissä. Hotelli kutsuu huoneita Club Intercontinental Roomeiksi. Parivuode tai erilliset vuoteet. Neljäs henkilö voi majoittua huoneessa, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Nespressokone ja minibaari. Vesipullot huoneessa (täydennys päivittäin). Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Liukuovi makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi, jossa tilava aurinkotuoli, pöytä ja tuolit. Siivous 7 krt/viikko. Mahdollisuus butler-palveluun.

Club-huoneissa majoittuvat yli 12-vuotiaat voivat käyttää hotellin rannalla sijaitsevaa vuorokauden ympäri olevaa loungea. Loungessa tarjoillaan alkoholittomia juomia ja yksinkertaisia välipaloja. Iltapäivätee tarjoillaan loungessa klo 15.00-17.00. Mahdollisuus valita aamiaisravintola kolmesta ravintolasta (yksi á la carte- ja kaksi buffetravintolaa). Hintaan sisältyy iltaisin drinkki loungessa, Azure Barissa tai perheystävällisessä Lee La Barissa. Huomioithan, että 12-17-vuotiaat ovat tervetulleita vain aikuisen seurassa. Lapsiperheille on myös muita vaihtoehtoja, kuten Planet Trekker, joka on avoinna klo 9.00-19.00.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Moderneja deluxe-huoneita, jotka sijaitsevat Beach Wingissä. Hotelli kutsuu huoneita Premium Roomeiksi. Parivuode tai erilliset vuoteet. Neljäs henkilö voi majoittua huoneessa, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Vesipullot huoneessa (täydennys päivittäin). Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Liukuovi makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä. Kylpyhuonetuotteita. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi, jossa tilava aurinkotuoli, pöytä ja tuolit. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat Beach Wingissä. Hotelli kutsuu huoneita Classic Roomeiksi. Parivuode tai erilliset vuoteet. Neljäs henkilö voi majoittua huoneessa, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Vesipullot huoneessa (täydennys päivittäin). Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Liukuovi makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Parveke, jossa tilava aurinkotuoli, pöytä ja tuolit. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Tilavia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat sivurakennuksessa BluPort Wingissä. Rakennus sijaitsee toisella puolella katua, jonne kuljetaan kävelysiltaa pitkin. Hotelli kutsuu huoneita Cozy Roomeiksi. Huoneet ovat sisustettu käyttäen tummaa puuta. Parivuode tai erilliset vuoteet. Neljäs henkilö voi majoittua huoneessa, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Vesipullot huoneessa (täydennys päivittäin). Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuonetuotteita. Liukuovi makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi, jossa pöytä ja tuolit. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.