Club-huone

Club-huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, joka täydennetään päivittäin maksuttomalla vesipullolla. Vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Lisämukavuutta Club-huoneessa majoittuville

Club-huoneissa majoittujille on tarjolla useita lisämukavuuksia sekä mahdollisuus erilliseen sisään- ja uloskirjautumiseen. Club Loungessa tarjoillaan aamiaista sekä virvoitusjuomia päivisin. Loungessa voi lukea kansainvälisiä sanomalehtiä, soittaa paikallisia puheluita ja käyttää tietokoneita nopealla internetyhteydellä. Pakettiin sisältyy lisäksi kolmen vaatteen pesu ja silitys päivittäin. Shuttle-palvelu joka päivä klo 12.00-22.00 Hua Hinin keskustaan. Maksuton sauna, höyrysauna ja jacuzzi The Pavillionissa. Maksutonta liikuntaa Sports Pavillionissa. "Kaksi yhden hinnalla"-tarjous hieronnasta ja kauneushoidoista Devarana Spassa.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Huoneet sijaitsevat hotellin "prime wing" -osassa. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, joka täydennetään päivittäin maksuttomalla vesipullolla. Vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä joissa on parveke. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljäs henkilö majoittuu kokoontaitettavassa vuoteessa. Walk-in closet ja olohuone. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, joka täydennetään päivittäin maksuttomalla vesipullolla. Vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Lisämukavuutta sviitissä majoittuville

Sviiteissä majoittujille on tarjolla useita lisämukavuuksia sekä mahdollisuus erilliseen sisään- ja uloskirjautumiseen. Club Loungessa tarjoillaan aamiaista sekä virvoitusjuomia päivisin. Loungessa voi lukea kansainvälisiä sanomalehtiä, soittaa paikallisia puheluita ja käyttää tietokoneita nopealla internetyhteydellä. Pakettiin sisältyy lisäksi kolmen vaatteen pesu ja silitys päivittäin. Shuttle-palvelu joka päivä klo 12.00-22.00 Hua Hinin keskustaan. Maksuton sauna, höyrysauna ja jacuzzi The Pavillionissa. Maksutonta liikuntaa Sports Pavillionissa. "Kaksi yhden hinnalla"-tarjous hieronnasta ja kauneushoidoista Devarana Spassa.

Huonekoko: noin 75 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.