Club-huone

Hienoja club-huoneita klassisella sisustuksella ja puulattialla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Minibaari, joka täydennetään päivittäin maksuttomalla vesipullolla, tuoreilla hedelmillä sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyamme sadesuihkulla ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Club-huoneissa majoittujille on tarjolla useita lisämukavuuksia sekä mahdollisuus erilliseen sisään- ja uloskirjautumiseen. Club Loungessa tarjoillaan aamiaista sekä virvoitusjuomia päivisin. Loungessa voi lukea kansainvälisiä sanomalehtiä, soittaa paikallisia puheluita ja käyttää tietokoneita nopealla internetyhteydellä. Pakettiin sisältyy lisäksi kolmen vaatteen pesu ja silitys päivittäin. Shuttle-palvelu joka päivä klo 12.00-22.00 Hua Hinin keskustaan. Maksuton sauna, höyrysauna ja jacuzzi The Pavillionissa. Maksutonta liikuntaa Sports Pavillionissa. "Kaksi yhden hinnalla"-tarjous hieronnasta ja kauneushoidoista Devarana Spassa.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone

Raikkaita deluxe-huoneita, jotka sijaitsevat hotellin "prime wing" -osassa. Klassinen sisustus ja puulattia. Parivuode tai erilliset vuoteet. Minibaari, joka täydennetään päivittäin maksuttomalla vesipullolla, sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyamme suihkulla ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Sviitti

Tilavia sviittejä, joissa suuri makuuhuone parivuoteella tai erillisillä vuoteilla, walk in -vaatekaappi ja erillinen olohuone. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka täydennetään päivittäin maksuttomalla vesipullolla. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Sviiteissä majoittujille on tarjolla useita lisämukavuuksia sekä mahdollisuus erilliseen sisään- ja uloskirjautumiseen. Club Loungessa tarjoillaan aamiaista sekä virvoitusjuomia päivisin. Loungessa voi lukea kansainvälisiä sanomalehtiä, soittaa paikallisia puheluita ja käyttää tietokoneita nopealla internetyhteydellä. Pakettiin sisältyy lisäksi kolmen vaatteen pesu ja silitys päivittäin. Shuttle-palvelu joka päivä klo 12.00-22.00 Hua Hinin keskustaan. Maksuton sauna, höyrysauna ja jacuzzi The Pavillionissa. Maksutonta liikuntaa Sports Pavillionissa. "Kaksi yhden hinnalla"-tarjous hieronnasta ja kauneushoidoista Devarana Spassa.

Huonekoko: noin 75 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.