Kokemuksia Hikka Tranz by Cinnamon -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Hikka Tranz by Cinnamon -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

3556 arvostelua
Erinomainen
 
2039
Erittäin hyvä
 
945
Hyvä
 
302
Ei kovin hyvä
 
130
Huono
 
141

Viimeisimmät 5 arviota

24.2.2020

Kirjoittanut RiiaH6 Suomi

Ihan kiva mutta ei hintansa arvoinen.

Allasalueella asuu satoja harakoita jotka pitävät yötä päivää kamalaa meteliä. Hotelli ehkä ylipäätään vähän ränsistynyt. Ravintolassa hidas palvelu ja ainakin me söimme hikkaduwan huonointa ruokaa, juomat myös tosi kalliita muualle verrattuna. Aamupala oli kuitenkin erinomainen ja henkilökunta todella ystävällisiä.

 
7.4.2018

Kirjoittanut Mooriz60 Hämeenlinna, Suomi

Lämpöä hakemassa

Olimme all inclusive lomalla Hikka Tranz hotellissa eikä se huono vaihtoehto ole jos ulkonasyömiskokemuksia on jo kertynyt. Ruokalajivaihtoehtoja on riittävästi ja maut ovat kohdallaan. Lähistöltä toki löytyy ravintolatarjontaa jos haluaa ja tulee se toki edullisemmaksi niin. Ulkona syö alle 3000rupian kaksi ihmistä ruokajuomineen. Hotelli on kävelymatkan päässä keskustasta ja rautatieasemasta, josta pääsee Galleen (lähikaupunki) 20rupialla (reilu 19snt). Gallessa on nähtävyyksiä, joita voi kierrellä vaikka tuktukilla. Virallinen tuktuk maksaa 90rupiaa/km ja epävirallinen noin puolet siitä. Virallisen tuktukin kuski, meidän näkemän perusteella, pitää paremmin huolta turisteista. Meidän kuski kulki mukana nähtävyyksillä ja kertoi niistä. Näimme myös näitä epävirallisia, jotka jättivät asiakkaat itse omatoimisesti kulkemaan nähtävyyksillä. Heillä on myös kartat mistä voi itse kertoa mitä haluaisi katsoa. Hikkaduwassa on kerran viikossa paikallismarkkinat joita kannattaa myös käydä katsomassa. Ostosmahdollisuudet ovat joidenkin mielestä rajalliset. Toki kaikki perus matkamuisto ym tavarat löytyvät täältäkin. "Pakollisia" retkiä täytyy tehdä jollekkin luonnonsuojelualueelle. Niitä riittää useampia. Ajallisesti voisi suositella Yalan ja Udawalawen puistoja. Koko päivän reissuja liikenteen hitaudesta johtuen. Toisessa on paljon norsuja ja toisessa voi nähdä leopardin. Itse näimme leopardin kaksi kertaa! Niitä on 24kpl! Toinen retkikohde on Kandy, Dambulla ja Sigiriya yhdistelmä. Sen otimme matkanjärjestäjältä ja oli kahden päivän retki. Oli kyllä hinta/laatu kohdallaan. Saimme siitäkin tarjouksen muualta, mutta kaikki kulut laskien ei kannattanut. Tuossa toisessa retkessä taas säästää jonkin verran kun ottaa sen muilta. Lämpötila oli pilviselläkin säällä 29-30 ja muutaman kerran kaatosateen sattuessa ei se siitä juurikaan pudonnut. Suosittelen :) Ps. mukava yksityiskohta on se että hotellin edessä oleva ranta on kilpikonnien pesimäaluetta ja siellä voi nähdä kun pient konnat kuoriutuu ja menevät mereen. Lisäksi rannassa näkee isoja kilpikonnia joka päivä ja niitä voi jopa ruokkia.

 
7.3.2018

Kirjoittanut Vaisamar Helsinki, Suomi

talviloma

Rauhallinen, siisti hotelli. Ranta tuntui aluksi oudolta koralliriutan vuoksi, mutta pienen niemen toisella puolella avautui uintiin sopiva ranta. Rantaa jatkaessa löytyi kiva snorklauspaikkakin ihan hotellin kulmilta. Ihanan lisämausteen toivat kesyt kilpikonnat hotellin rannnalla.

 
9.2.2018

Kirjoittanut nanun63 Suomi

Onnistunut loma

Majoituimme Hikka Tranz by Cinnamonissa kaksi viikkoa tammikuun puolessa välissä. Sisäänkirjautuminen sujui jouhevasti. Olimme laittaneet sähköpostilla toiveen huoneen sijainnista, ja se kannatti. Saimme huoneen ylimmästä kerroksesta ns. corner suiten vierestä. Näköala kahteen suuntaan, altaalle kohti Hikkaduwan keskustaa ja toiseen suuntaan merelle. Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla. Lyhyt kävelymatka rantaa pitkin lähes joka paikkaan. Myös uintimahdollisuus hotellin rannalla, joka oli kylläkin yleinen ranta. Hotelli sijaitsee pienen niemen kärjessä ja suuret merikilpikonnat (Green turtle) tulivat sinne joka päivä ihmisten ihasteltaviksi. Ne antoivat koskettaa itseään, eivätkä pelänneet ihmisiä. Ns. rantapojat keräsivät meriheinää ja sitä sai syöttää kilpikonnille. Hotellin edessä on riutta jossa snorklasimmme. Valitettavasti tsunaumi 2004 tappoi korallin lähes kokonaan. Iloksemme huomasimme, että se alkaa pikkuhiljaa elpyä ja pieniä elonmerkkejä alkoi näkyä. Hotellilla on isohko uima-allas alue ja runsaasti aurinkotuoleja. Valitettavasti myös täällä jotkut varailivat niitä pyyhkeillä jo ennen auringon nousua. Joka kerta saimme kuitenkin paikat loistavalla merinäköalalla. Kasvustosta ja ympäristön siisteydestä pidettiin hyvää huolta. Puutarhurit ym. ahkeroivat päivittäin pitääkseen paikat kunnossa. Allasalueella ilmasto oli kuitenkin alkanut tehdä tuhojaan ja kivetys oli alkanut elämään. Täytyi olla varovainen, ettei kompastunut tai iskenyt varvastaan irronneeseen kivetykseen. Hotellissa oli pienehkö kuntosali, joka oli ilmainen. Aktiviteetteja oli myös tarjolla, mm. allasjumppaa ja joogaa. Hotellissa oli mahdollisuus ottaa all inclusive tai puolihoito, mutta meillä oli ainoastaan aamiainen. Mikä olikin hyvä ratkaisu, koska hyviä, edullisia ravintoloita oli joka puolella. Aamiainen oli runsas, munakkaan paistajineen ym. mutta alkoi toistamaan itseään kahden viikon sisällä. Kävimmekin siellä vain muutaman kerran. Söimme kerran allasbaarissa lounaan ja se oli ihan hyvä. Huoneemme oli hyvän kokoinen ja siisti. Vaatteiden säilytystilaa olisi saanut olla enemmän. Suihkussa oli katto- ja käsisuihku, mikä ei kaukomailla ole lainkaan itsestäänselvyys. Vedenpaine oli myös riittävä. Huoneessa oli vedenkeitin, teetä ja kahvia sekä pieni minibaari jonne mahtui omia juomia kylmään. Joka päivä huoneeseen tuotiin kaksi pientä pulloa juomavettä ja sitä sai pyydettäessä lisää. Ilmastointi oli loistava. Viilensi, mutta ei puhaltanut niin että tulisi kipeäksi. Parveke oli ihana, iso ja siellä oli pöydän ja tuolien lisäksi sohva. Monena päivänä meitä tuli sinne tervehtimään oravia, pieniä Tikuja ja Takuja. Mutta parasta hotellissa oli henkilökunta. Kaikki olivat ystävällisiä ja auttavaisia. Varsinkin nuoret kerrossiivoojat. Ei ollut tekoimelyyttä tai tippien metsästystä. Muutenkin mieleen reissusta jäi ihmisten hymyilevät kasvot ja aito ystävällisyys. Sekä tietysti ihana lämpö ja aurinko.

 
9.3.2017

Kirjoittanut jaanak2014 Kaarina, Suomi

Miellyttävä isoksi hotelliksi

Aluksi ranta näytti oudolle mutta osoittautui erinomaiseksi koralleineen ja toiselta kohtaa hiekkoineen. Metriset kilpikonnat päivittäisiä vieraita 😊 Palvelu hyvää ja aamiainen loistava. Huone tilava ja siisti.