Hikka Tranz by Cinnamon

Hikka Tranz by Cinnamon -hotellissa voit joko nauttia täydellisestä rentoutumisesta mukavien aamukävelyiden tai altaalla tai rannalla rentoutumisen merkeissä, tai viettää aktiivisempaa lomaa squashin, rantalentopallon, snorklauksen ja sukelluksen parissa. Kokeile myös paikallisia herkkuja hotellin useissa ravintoloissa.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3266 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suoraan rannan yläpuolella on kutsuva ja suuri allasalue, jossa on uima-allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas- ja snackbaari. Allasbaarista on upeat maisemat auringonlaskun aikaan - palmupuut muodostavat kauniin siluetin taivasta vasten, joten upeat lomakuvat on taattu!

Hikka Tranz by Cinnamonissa on yhdistetty noutopöytä- ja à la carte -ravintola Tranzfusion, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. À la carte -ravintola Crab Shack tarjoilee iltaisin mereneläviä ja sushia.

Hotellissa on kuntosali, spa ja erilaisia hoitoja, ja jos haluat tutustua ympäristöön, hotelli vuokraa myös polkupyöriä. Hotellissa on squash-kenttä, ja voit pelata pöytätennistä, lentopalloa ja biljardia. Hotellissa on Padi-sukelluskeskus ja iltaviihdettä elävän musiikin ja esitysten muodossa.

Maksuton wifi koko hotellissa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (24.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

Aamiaispöytä ravintola Tranzfusionissa, klo 07.30-10.00. Lounaspöytä ravintola Tranzfusionissa, klo 12.30-15.00. Illallispöytä ravintola Tranzfusionissa, klo 19.30-15.00. Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista klo 10.00-23.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä saapumispäivän klo 11.00 alkaen ja lähtöpäivän klo 12.00 saakka.

Hotellit Hikkaduwa

Coral Sands

Kodikkaan hotelli Coral Sandsin puutarha erottaa hotellin Hikkaduwan pitkästä, hienohiekkaisesta rannasta. Rannalla on sukelluskeskus ja hotellin lähellä on Sri Lankan ainoa meri- luonnonpuisto. Täällä riittää nähtävää! Ja jos vietät lomaa mieluummin maalla kuin merellä, voit tehdä kävelyretkiä keskustan ravintoloihin ja putiikkeihin hotellin edestä kulkevaa pääkatua, Galle Roadia, pitkin.

Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa sijaitsee aivan rannalla ja meren äärellä Hikkaduwassa. Täällä läheisestä rannasta nautiskelevat myös monet surffarit ja hedelmäkauppiaat, ja voit olla varma, että täällä koet myös unohtumattomia auringonlaskuja. Nauti hotellin spasta, paikallisesta ruoasta tai vain rentoudu ja nauti lomatunnelmasta.