Kokemuksia Le Royal Méridien Doha -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Le Royal Méridien Doha -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

9959 arvostelua
Erinomainen
 
8328
Erittäin hyvä
 
1113
Hyvä
 
320
Ei kovin hyvä
 
110
Huono
 
88

Viimeisimmät 5 arviota

25.2.2020

Kirjoittanut TeijaH53 Masku, Suomi

Luksusta koko rahan edestä

Vietimme ihanan loman Le Royal Meridien Beach Resort & Spa hotellissa, Dubaissa. Voin lämpimästi suositella tätä hotellia vaativammallekin matkailijalle. Sviitistä huikea näköala merelle/ puutarhaan, palvelu ensiluokkaista ja erittäin ystävällistä. Henkilökunta todellakin teki kaikkensa, jotta vieraat voivat nauttia lomastaan. Luksusta alusta loppuun asti. Ja sijaintikin The Walkin alussa täys kymppi.

 
2.3.2019

Kirjoittanut Viarodeo

Hiihtolomalla

Todella ihana hotelli. Kaunista joka puolella. Asiat sujuu todella hyvin ja pidetään huolta. Saavuimme aamupäivällä ennen huoneemme saamista. Hotellin henkilökunta ohjasi ensin aamiaiselle, siitä kylpylään ja altaille viettämään aikaa, kunnes saimme huoneen. Kaikki tarjottiin heti hotellin puolesta. Meillä oli klubihuone kaupunki näkymällä. Harmi tuli siinä kohtaa kun astelimme odotettuun huoneeseemme ja hotellin kaupunkinäkymän puoleisessa kyljessä onkin tornitalon rakennustyömaa, josta meille ei oltu kerrottu mitään. Ei hotellin sivuillakaan. Joten parvekkeelta katselimme työmiesten kanssa toisiamme. Onneksi kuitenkin hotelli oli muuten niin täydellinen että pystyi antamaan anteeksi. Rakennustyömaahankin tottui. Upeita hotellivieraita. Kauniita ja hyvin pukeutuneita ihmisiä.

 
1.12.2018

Kirjoittanut vasenpe Suomi

Mahtava hotelli hyvällä sijainnilla

Kerta kaikkiaan loistava hotelli. Hyvä palvelu alkoi siitä, kun astuimme hotelliin sisään ja jatkui koko visiittimme ajan. Ravintoloita löytyy hotellin yhteydessä erittäin runsaasti, eikä siksi ole tarvetta lähteä kauas syömään. Live-musiikki on OK. Uima-allas alue on siisti ja viihtyisä. Suosittelen kaikille perheellisille (ja perheettömille). Lyhyt matka golfkentille. Tulen mielelläni uudelleen.

 
30.5.2017

Kirjoittanut jesses70 Helsinki, Suomi

Jopa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aivan loistava kokonaisuus. Todella siistit modernit huoneet, useita ravintoloita ja allasalue kuin oma keidas jossa 3 uima-allasta, lasten allas ja varmasti auringon ottoon oma peti. Hotellin oma alue vie rantaan asti ja sen takana upeat pilvenpiirtäjät kruunaavat maiseman. Palvelu erittäin ystävällistä. Suosittelen.

 
1.11.2016

Kirjoittanut TMK111 Turku, Suomi

Luksuslomaa

Loistavalla palvelulla varusteltu luksusluokan hotelli. Sijainti Marinassa ja omalla rannalla saa lomastasi täydellisen. Ravintolatarjonta on loistava, kaikille löytyy jotain sopivaa. Club Lounge palvelut täydentävät mukavasti pientä huikopalan tarvetta.