Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke ja merinäköala. Kaksi leveää yhden hengen vuodetta tai parivuode. Lisävuodemahdollisuus olemassa olevista vuoteista tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Kaksi leveää yhden hengen vuodetta tai parivuode. Lisävuodemahdollisuus olemassa olevista vuoteista tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone merinäköalalla

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke ja merinäköala. Kaksi leveää yhden hengen vuodetta tai parivuode. Lisävuodemahdollisuus olemassa olevista vuoteista tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.