Kokemuksia The Cliff Bay -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Cliff Bay -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

96% matkustajista suositttelee

5648 arvostelua
Erinomainen
 
4860
Erittäin hyvä
 
624
Hyvä
 
131
Ei kovin hyvä
 
21
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

16.1.2019

Kirjoittanut Jaralx3 Turku, Suomi

Hyvän palvelun hotelli The Cliff Bay, Funchal

Olemme valinneet jo neljättä kertaa tämän hotellin. Seitsemäs Madeiran loma meneillään ja täytyy sanoa että meidän mielestämme tämä on varmasti yksi parhaista viiden tähden hotelleista Madeiralla. Mitenkään muitakaan moittimatta.

 
8.1.2017

Kirjoittanut Explorer810179 Raahe, Suomi

Upea kokonaisuus

Meillä on kokemusta tästä hotellista useamman käynnin ajalta. Hotelli on laadukas, muttei vaikuta ylihienolta. Palvelu on asiakaslähtöistä niin vastaanotossa kuin muuallakin. Huoneet ovat viihtyisät ja asiakas huomioidaan hyvin, eli pyyntöihin ja kysymyksiin saa vastaukset. Siistimistoiminta on tehokasta. Hotellin Spa palvelut olivat erittäin hyvät. Kodikkuus-sana kuvaa omaa kokemusta.

 
29.11.2016

Kirjoittanut Kauris63 Klaukkala, Suomi

Erinomainen palvelu ja henkilökunta

Olen juuri vaimoni kanssa palannut Funhalista ja The Cliff Bay hotellista. Hotellin on jo iäkäs, ei kovin moderni, mutta eriomaisessa kunnossa. Näkymät huoneista kauniit. Hotellista on helppo kävellä Funchalin keskustaan. Hotellissa on eriomainen ja avulias henkilökunta. Aaamupala on hyvä, mutta ei poikkea muista hyvätasoista hotelleista. Odotin viiden tähden hotellia, mutta neljä on oikein. Hotellissa tehtiin pieniä korjauksia, joista aiheutui melua. Ilmastointi oli liian meluisa, onneksi sitä ei marraskuussa tarvittu. Myös vessojen ja suihkujen äänet hieman häiritsivät. Hotelli on ehkä Funchalin paras, mutta ei virheetön

 
12.9.2016

Kirjoittanut Katjuska1972 Varkaus, Suomi

Uskomattoman upea hotellielämys

Vietimme Cliff Bay-hotellissa viikon ja voimme suositella kaikille ihanan rentouttavaa hotellielämystä kaipaavalle. Upea sijainti kalliolla meren äärellä ja henkeäsalpaava näköala Funchaliin sekä merelle. Henkilökunta todella taitavaa ja ystävällistä sekä palvelu suorastaan loistava. Hotellihuoneelta ei olisi voinut enempää toivoa ja siisteys huippuluokkaa. Lapsiperheelle en välttämättä hotellia suosittelisi koska paikka sopii enemmän aikuiseen makuun.

 
9.4.2014

Kirjoittanut MichelVanLoo Schilde, Belgia

Kahden lapsen isä

Tämä hotelli on oikein maalaismainen, hiljainen, ja vieraat ovat suurimmaksi osaksi yli 50-vuotiaita, mutta tästä huolimatta omilla 8- ja 10-vuotiailla lapsillani on ollut täällä hauskaa. Etuna mainittakoon, että altaan vesi on +30-asteista! Palvelun taso on yli 5 tähteä. Kaksi pääravintolaa ovat huippuja, ei väkijoukkoa, ei jonottamista, maukasta ruokaa. Hyvin ystävällinen henkilökunta. 10 minuutin kävelymatka Funchaliin. Hotelli oli varattu täyteen, mutta ei tuntunut siltä, kaikkialla oli hiljaista ja tunsimme olomme kaikkein tärkeimmiksi asiakkaiksi missä vain olimme. Ja silloin hotelli ansaitsee erityisen hyvät arvostelut!! Huippu!