Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa makuuhuone ja olohuone/minikeittiö. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keittolevyt, jääkaappi pakastelokerolla, mikro, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kokolattiamatto. Tv satelliittikanavilla. Silitysrauta ja -lauta lainattavissa. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 38-44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, joissa yhdistetty olohuone, makuuhuone ja minikeittiö. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keittolevyt, jääkaappi pakastelokerolla, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kokolattiamatto. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta lainattavissa. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 34-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa yhdistetty olohuone, makuuhuone ja minikeittiö. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keittolevyt, jääkaappi pakastelokerolla, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kokolattiamatto. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta lainattavissa. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 24-26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.