Kokemuksia Suite Hotel Eden Mar -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Suite Hotel Eden Mar -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

97% matkustajista suositttelee

2164 arvostelua
Erinomainen
 
1686
Erittäin hyvä
 
416
Hyvä
 
46
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

19.7.2022

Kirjoittanut kuurakk Helsinki, Suomi

Erittäin mukava hotelli - joka euron arvoinen

Varasimme Eden Suites hotellista kaksion avokeittiöllä. Meille sattui jopa isomman tuntuinen huone kuin kuvissa. Terassi oli suorastaan valtava, n. 10x10 m2 ja merinäköalalla. Altaissa ja ravintoloissa oli valinnanvaraa. Kuntosali oli ok, joskin leuanvetotanko ja levypainot puuttuivat kuten yleensä hotellien saleilta. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista.

 
13.9.2021

Kirjoittanut basses2021

Hieno lomanviettopaikka

Varasimme sea view suiten ja se oli todella iso , jossa oli valtava parveke hienolla merinäkymällä.Puolihoitoon kuului hyvä ja monipuolinen buffet illallinen ,Jos halusi mennä muihin ravintoloihin ja syödä menulistalta ,sekin onnistui , laskusta sai muistaakseni 16€ hyvityksen.Erinomainen aamiainen kuoharin kanssa ulkoterassilla antoi mukavan alun päivälle.Yhteiset allasalueet Porto Mare hotellin kanssa olivat isot ja niissä oli hyvin tilaa uida ja ottaa aurinkoa. Keskusta on n 20min kävelyetäisyyden päässä mutta takaisin kannattaa tulla bussilla , sillä paluumatka on aika isoa ylämäkeä.Mukavan rauhallinen ja leppoisa paikka loman viettoon

 
23.9.2014

Kirjoittanut Lepi81 Tampere, Suomi

Tasokas ja mukava paikka

Oikein hyvä hotelli moneen makuun. Laaja ja erittäin kaunis puutarha, useita uima-altaita ja ravintoloita, kaikki siistejä ja tasokkaita. Mukava huone, suuri ja puhdas, pieniä kulumisen merkkejä siellä täällä. Palvelu ok. Hotelli on Lidon alueella, joka asumiseen ehdottomasti parempi kuin Funchalin keskusta jossa meneillään satamassa suuret rakennustyöt. Hotellin alapuolella suuri supermarket josta sai hakea vedet ja muut ruokatarvikkeet 10 minuutissa. Kaikin puolin erittäin mukava kokemus ja hotelli on neljän tähden tasoa. Vieraat hieman iäkkäämpää ja kohteliasta väkeä. Vaikka mitä iltaohjelmaa. Tätä voin suositella lämpimästi.

 
8.4.2014

Kirjoittanut geoffreybanwell Colyton, Yhdistynyt kuningaskunta

Huippuluokkaa

Tämä paikka ihan ykköslaatua, mahtava, tilava sviitti, ensiluokkainen aamiainen, ja ennen kaikkea rauhallinen allasalue, mikä on useissa paikoissa pielessä. Ei mitään äänekästä musiikkia häiritsemässä kuten monissa paikoissa, joten pystyimme lukemaan, uimaan ja nauttimaan kauniista puutarhoista. Hyvää työtä, henkilökunta, ja Funchal oli kokonaisuutena erinomainen. Kaupungille on hieno kävelyreitti, ja koko kokemus oli hyvin miellyttävä. Hotellilta sai jopa aamutakit. Kiitos.

 
21.9.2022

Kirjoittanut pete657 Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Very Nice

Location Excellent, but hotel quite expensive compared with bars and restaurants down the road. Recommend B&B and go roaming. Hotel was clean and comfortable and pool areas nice. Nothing spectacular but does the job.