Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneet parvekkeella, osassa katunäköala, osassa puutarhanäköala ja osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespressokeitin, kapselit mukana ja täytetään joka päivä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kaksi pesuallasta, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41-47 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huone parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespressokeitin, sis. kapselit ja täytetään joka päivä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kaksi pesuallasta, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Sviitti parvekkeella ja merinäköalalla. Sviitissä on makuuhuone ja olohuone liukuovilla sekä sohva ja ruokailutila. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespressokeitin sis. kapselit mukana ja täytetään joka päivä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa on osa, jossa on kylpyamme ja suihku, ja osa, jossa on kaksi pesuallasta ja osa, jossa on erillinen suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 77 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.