Kokemuksia Golden Residence -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 39 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Se oli tilava siisti ja iso kylpyhuone. Sänky hyvä, ja kaikki oli kohdillaan.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-18


9 10:stä

+
Sijainti ja maisemat, erinomainen palvelu
-
Huoneet eivät yltäneet julkisten tilojen tasolle, uudistuksia kaivattaisiin. Meidän huoneessamme C104 oli muurahaisia.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-29


9 10:stä

+
Sijainti, hotellin yleiskunto, ulkoaluiden erinomainen siisteys ja järjestys
-
Aamiaisen yksitoikkoisuus, joka aamu samat leikkeleet, pekoni ja samat pikkunakit, munakokkeli ja paistettu muna!!!! Kahdessa viikossa ei mitään vaihtelua, ihan uskomatonta! Päivällisellä ruuat kovin mauttomia, ei mitään herkkuja, poikkeuksena uuden vuoden juhlapäivällinen! Jouluateriakin samaa höttöä kuin arkisinkin!

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


8 10:stä

+
Hiljaiset yöt
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-01


9 10:stä

+
Huoneisto oli tilava ja siisti.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-01


8 10:stä

+
Sijainti, maisemat, palvelu ja aamupala.
-
Huoneiden päivitys: lattiat, WC- kylpyhuone, sängyt, tyynyt, patjat. Viihtyisyyttä ja tunnelmaa lisää mm.seinien värillä, Matkalaukuille ja vaatteille kunnon toimivat tilat,

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


8 10:stä

+
Palvelu, rauhallinen sijainti. Hyvä sauna.
-
Spa osasto asiakkaiden käyttöön koko ajaksi. Ulko uima-allas voisi olla isompi.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


9 10:stä

+
Rauhallinen ja hyvä aamiainen. Bussipysäkki oven edessä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Golden Residence -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

1273 arvostelua
Erinomainen
 
665
Erittäin hyvä
 
433
Hyvä
 
123
Ei kovin hyvä
 
31
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

8.3.2019

Kirjoittanut santsi74 Joensuu, Suomi

Ihan hyvä hotelli

Hotelli on siisti, mutta huone vähän nukkavieru. Huoneeseen kuuluu ravintolan, liikenteen ja koirien äänet. Sänky on niin kova, että selän jumiutumisen vuoksi yksi vaelluspäivä meni mönkään. Juniori piti uima-altaasta. Aamupala on oikein hyvä.

 
30.10.2017

Kirjoittanut 793heidit

Siisti hotelli rauhallisella paikalla

Monipuolinen aamiainen. Ystävällinen henkilökunta: kaikki hoitui, kun pyysi ja kysyi. Erittäin siistiä kaikissa tiloissa. Bussipysäkki oven edessä. Helppo kulkea Funchaliin. Monta kivaa ravintolaa ihan lähellä. Ok uima-allas, myös Doca Do Cavacasin merivesiuimala ihan vieressä. Iso ostoskeskus Forum Madeira samoin lähellä. Siellä on paljon vaatekauppoja ja iso supermarket. Hotellista ei ole mitään pahaa sanottavaa. Palveluita emme juuri hyödyntäneet vaan lähinnä nukuimme ja lähdimme heti aamupalan jälkeen retkille ym.

 
27.7.2017

Kirjoittanut pirkkaj2017 Jyväskylä, Suomi

Palvelua ja rentoutumista

Loistava hotelli hiukan sivummalla. Todella siisti ja rauhallinen, poikkeuksellisen hyvä aamupala ja avulias henkilökunta joka teki kaikkensa saadakseen vieraat viihtymään. Puutarha on upea. Siellä muuten majaili näköalatasanteen portaiden vieressä suurin hämähäkki jota koko saarella näimme. Osoitin sen eräälle amerikkalaisnaiselle joka hyppäsi ilmaan :) Pohjoismaalaisia ei paljon näkynyt, eli saa olla täysin omassa rauhassa. Hotellin vieressä on todella makea ranta jonka pyöreitä kiviä aallot liikuttavat. Jo pelkän äänen takia kannattaa käydä kävelyllä. Bussi kulkee hotellin oven edestä pari kertaa tunnissa, eli bussikortti haltuun jos ei jaksa aina kävellä. Tosin huono vaihtoehto ei ole sekään, sillä reitti keskustaan kulkee rantaa mukaillen ja se on täynnä ravintoloita ja kauppoja. Lentokentältäkin pääsee suoraan hotellille lentokenttäbussilla. Tosin se on reitin toisessa päässä, eli jos matkustajia on menossa kovin moneen eri hotelliin niin matka saattaa kestää. (Bussi pysähtyy vain niillä hotelleilla joihin on matkustajia). Lippu taisi olla muistaakseni 10€, mikä tekee siitä kahdestaan paremman vaihtoehdon kuin taksi. Täysi suositus hotellille ja C-rakennukselle. Aamupala ja puutarha olivat heti vieressä.

 
31.7.2021

Kirjoittanut STwelvetree1

Holiday in maderia

Lovely hotel. Very clean. Good breakfast & nice to sit outside. Bedroom was large room with lovely walk in shower. My only cryptic was the towels in the bathroom are very small not even bath size more slightly bigger than a hand towel the pool towels were a better size. The gardener is a lovely man to chat to & could talk about all the plants/flowers. The gardens are a credit to him. The pool area is clean & well kept & lovely to have a drink delivered to your sun bed by Elsa very polite helpful lady. Location is good with stunning ocean views but we found it was a long walk to the lido area in the evening for the bars/restaurants so used taxis which cost between 8-10 euros. Brilliant forum shopping centre just over the road from the hotel. All in all had a g8 hol.

 
26.7.2021

Kirjoittanut Karriehaze Wakefield, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic stay would highly recommend

What a fabulous hotel we had a fantastic stay . The staff are amazing so helpful and friendly especially Elisa at the snack bar , Danny and Roghan were also lovely along with the rest of the team . We stayed in room C0117 it was right in front of the pool and bar area. The hotel is spotless with the most beautiful views. House keeping came every day . The food in the hotel was gorgeous Madeira night was our favourite the breakfast had plenty to choose from . The hotel is not far from Funchal maybe 15 mins on the number 2 bus which stops right outside the hotel door and comes every 20 mins and cost 195 abd runs till 11 pm ish . The hotel car Oscar is lovely he won’t come near you unless you go to him . Honestly this hotel is a fantastic choice we will be back