Golden Residence

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Suuria huoneistoja
  • Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta

Golden Residence sijaitsee rauhallisella paikalla rinteessä. Lähistöltä löytyy kivoja uimapaikkoja, viihtyisiä ravintoloita ja eloisa rantakatu. Allasalueelta on panoramanäkymä Atlantille ja Madeiran rannikolle. Hotellin spa-osastolla voit nauttia sisäaltaasta ja jacuzzista.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Sviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Se oli tilava siisti ja iso kylpyhuone. Sänky hyvä, ja kaikki oli kohdillaan.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1287 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Neljän tähden Golden Residencessä vietät rentoa lomaa. Hotelli sijaitsee kalliolla Funchalin reunamilla, Madeiran pisimmän rannan, Praia Formosan, ja ravintoloiden täyteisen rantakadun välillä. Allasalueella on pieni allas sekä erillinen lastenallas, joista molemmista on panoraamanäkymät Atlantin ja Madeiran rannikon yli. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhkeet. Allasbaari.

Ravintola, mikä tarjoilee ruokaa niin buffetista kuin à la carte-listalta. Kaksi baaria, joista toinen on auki vain kesällä. Talvisin auki oleva baari on nimeltään Golden View Bar, ja tarjoilee juomia, kahvia ja iltapäiväteetä.

Maksuton kuntosali. Spa, missä lämmitetty sisäallas ja jacuzzi. Sauna ja hamam lisämaksusta (maksuton klo 17.00-21.00), muina aikoina lisämaksusta. Biljardi. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotellissa on A-, B- ja C -alueet, huoneet sijaitsevat eri osissa hotellia. Paikallisliikennettä. Lidon keskusta sijaitsee noin 1 kilometrin päässä. Funchalin keskustaan on noin 4 kilometriä. Parkkipaikka lisämaksusta.

Ateriat

Kahden hengen huone: Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Huoneistot ja sviitit: Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta.

Puolihoidon hintaan sisältyy joulun (24.12.) ja uudenvuoden illallinen. Joulu- ja uudenvuoden aaton juhlaillallisille edellytetään juhlavaa pukeutumista.

Hyvä tietää

Hotellialue on jaettu ari alueisiin (A, B ja C). Hotellihuoneet voivat sijaita kaikilla alueilla.