Deluxe-huone

Tilavia ja valoisia deluxe-huoneita. Yksi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti

Tilavia ja valoisia juniorsviittejä joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoon taittettavasta nojatuolista tai vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Moderneja ja valoisasti sisustettuja kahden hengen huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone minikeittiöllä, aamiainen

Kahden hengen huoneita, joissa minikeittiö ja keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tilavissa ja valoisissa huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.