Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Yksi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on ranskalainen parveke. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoon taittettavasta nojatuolista tai vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, ei ulkotilaa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone minikeittiöllä, aamiainen

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai ranskalainen parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö ja keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tilavissa ja valoisissa huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.