Kokemuksia Castanheiro Boutique Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,4 10:stä Perustuu 16 arvioon
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-21


9 10:stä

+
Hotelli täytti tai ylitti odotuksemme lähes kaikessa.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Castanheiro Boutique Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

1151 arvostelua
Erinomainen
 
919
Erittäin hyvä
 
189
Hyvä
 
24
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

6.2.2020

Kirjoittanut loanfannie Hollola, Suomi

Ihana viikko todella hyvässä hotellissa

Majoituimme Castanheirossa viikon ajan yhdessä puolisoni kanssa. Jo sisäänkirjautumisen yhteydessä meitä palveli todella ystävällinen vastaanottovirkailija, mutta se oli vasta alkua erittäin tasokkaalle palvelulle. Läpi viikon meille hymyiltiin ja palvelu oli kohteliasta, joskus jopa ylellisempää mihin olimme tottuneet. Hotellin sijainti on täydellinen Funchalia ajattellen. Lähellä on paljon suositeltavia ravintoloita ja rantabulevardille on lyhyt matka. Meidän huone oli toisessa kerroksessa hotellin ravintolan Tipographian yläpuolella. Parveke oli hotellin toisella puolella olevalle kadulle, jolta kuului elämän ääniä huoneeseen. Kannattaa tämä ehkä huomioida huonetoiveessa, mikäli on ääniherkkä unen suhteen. Huone itsessään oli todella siisti ja siivoojat kävivät kahdesti päivässä; ensin aamupäivällä siivoamassa ja toisen kerran myöhemmin alkuillasta avaamassa sängyt ja katsomassa, että teetä / kahvia on tarpeeksi. Yöpöydälle ilmestyi myös suklaata joka päivä. Mistä erityisesti pidimme oli se, että hotelli kiinnitti huomiota ympäristöasioihin, ja lakanat vaihdettiin vain pyynnöstä. Muuten pedit vain pedattiin. Sama asia oli otettu huomioon pyyhkeiden vaihdossa. Huoneessa oli tosiaan vedenkeitin, teetä ja kahvia joka päivälle ja tehokas hiustenkuivaaja. Aamupala tarjottiin hotellin ravintolassa Tipographiassa, jossa oli pöytiinohjaus aina kohteliaan tervehdyksen saattelemana. Meiltä kysyttiin aina, että haluammeko kahvia ja/tai teetä ja se tuotiin suoraan pöytään. Aamupalalla oli mahdollisuus myös ottaa kahvia koneesta, kuten espressoa. Tarjoilu oli buffet -tyylinen, mutta mikäli halusit omeletin, pannukakkuja tms. suoraan keittiöstä, sekin oli mahdollista. Aamupala oli kaikin puolin maukas. Suosittelen maistamaan madeiralaista marmeladia yhdessä croissantin ja kuohuviinin kanssa. Samalla kun katsoo ulos valkenevaa päivää ja sinistä taivasta, tietää olevansa lomalla. Tipographiasta erityismaininta Victorille (Ferreira?), aivan loistava tarjoilija. Hän liikkui huomaamattomasti ja oli aina askeleen edellä vierailijaa toiveissa ja tarpeissa. Hotellin kattoterassi uima-altaineen oli kyllä piste i:n päälle. Maisemat olivat komeat ja alue viihtyisä. Nautimme terassin baarissa muutaman lounaan. Myös baarin työntekijä oli erittäin ystävällinen ja hyvä työssään. Terassilla oli altaan lisäksi poreallas, jonka poreita emme tosin saaneet päälle. Poreista pääsimme nauttimaan hotellin spa -osastolla, jonne oli aurinkoisen päivän jälkeen ihana rentoutua saunomaan ennen illallista. Vielä lopuksi maininta hotellin baarista, jossa nautimme erittäin hyvistä drinkeistä. Etenkin Castanheiro Special oli maukas, suosittelen. Kaiken kaikkiaan todella mielyttävä hotelli ja saa suositukseni.

 
24.6.2019

Kirjoittanut Ranja K Oulu, Suomi

Pieni tyylikäs hotelli

Yövyimme hotellissa kaksi yötä.Olimme varanneet huoneen neljäksi yöksi,mutta jouduimme "järjestelmävirheen" vuoksi kahdeksi ensimmäiseksi yöksi toiseen,the Vine,hotelliin.Castanheiro on rauhallinen hotelli,joka sijaitsee hyvällä paikalla aivam vanhan kaupungin keskustassa.Kattoterassi altaineen ja snack-baareineen oli tosi viihtyisä! Huone oli siisti ja saimme bonuksena ison parvekkeen.Hotellin palvelu oli ystävällistä.Ravintolassa aamupala ja illallinen aivan hyvät.

 
30.3.2019

Kirjoittanut Suppusuu Iitti, Suomi

Loistava hotelli

Olimme puolisoni kanssa viikon matkalla ja huoneemme oli hotellin vanhalla puolella. Olimme varanneet deluxe huoneen parvekkeella ja tämä ylitti odotuksemme täysin. Huone oli todella tilava, kahdella parvekkeella joista näkymä hotellin sisäpihalle, joka sopi meille oikein hyvin. Aamupala oli sopivan runsas ja ihanan paljon tuoreita hedelmiä. Uima-allas ja jacuzzi olivat siistit kuten myös aurinkopedit pehmusteineen. Meillä oli auto vuokralla kaksi päivää ja yöksi hotellin henkilökunta vei sen läheiseen parkkihalliin sekä myös ajoivat sen sieltä ulos seuraavana aamuna. Henkilökunta mukavaa, kohteliasta sekä avuliasta. Tänne menemme myös seuraavalla kerralla!

 
12.3.2019

Kirjoittanut yngveivi Espoo, Suomi

Kaikki kohdallaan

Mukava hotelli hyvällä, mutta rauhallisella sijainnilla Funchalin keskustassa. Huoneen sopivan kokoiset, meille sattui isompi parvekekin. Siivous toimi, joskus jopa pari kertaa päivässä. Hyvä aamiainen ilman sen kummempia kommervenkkejä. Palvelu ystävällistä. Katolta löytyy uima-allas, hyvät näkymät ja allasbaari. Kellarissa veloituksetta kuntoiluvälineitä, höyrysauna, sauna ja matala uima-allas. Ravintolasta en osaa mitään sanoa, ei tullut käytyä. Drikkibaarista löytyi jopa pienpanimo-oluita, siitä plussaa.

 
15.11.2018

Kirjoittanut 276riikkat

Persoonallinen, tyylikäs ja tunnelmallinen kaupunkihotelli

Siistit, tyylikkäät huoneet, ystävällinen henkilökunta ja monipuolinen palvelutarjonta. Myös perheen kanssa toimii hyvin! Sijainti erinomainen siistin ostos/ravintola-alueen keskellä. Pieni kattoterassialue uima-altaineen ja jacuzzeineen tuo myös ratalomatunnelmaa tarpeen mukaan.