Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Suurempia kahden hengen huoneita

Suurempia kahden hengen huoneita, joissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta.Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

  • 1 vierailu/päivä hotellin saunassa ja turkkilaisessa kylvyssä sisältyy huoneen hintaan.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.