Kokemuksia Alto Lido -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 6 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Erittäin hyvä ja monipuolinen aamupala. Huoneemme oli myös juuri sopiva tarpeisiimme.
-
Huoneeseemme piti kulkea pitkähkö matka käyttäen kahta eri hissiä. Tämä oli välillä pienen lapsen kanssa väsyttävää.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-21


9 10:stä

+
Syntymätäivänä tuotu kakku!
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-31


8 10:stä

+
Aamiainen, henkilökunta
-
Rakennustyömaa hotellin vieressä, parvekkeella ei pystynyt olemaan, kun vieressä sirkkelöitiin

Vahvistettu asiakas: 2023-10-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alto Lido -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

380 arvostelua
Erinomainen
 
237
Erittäin hyvä
 
89
Hyvä
 
34
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

8.11.2019

Kirjoittanut Kaisla3

Rentouttava loma

Viihtyisä ja erittäin siisti hotelli. Huoneet siivottiin päivittäin, siivoojille kiitokset hyvin tehdystä työstä. Hotellissa oli hyvät puitteet uimiseen ja auringon ottoon ja aurinkotuoleja oli riittävästi, sauna oli positiivinen yllätys. Aamupala oli monipuolinen ja palvelu erinomaista. Humbert huolehti asiakkaista ja loi hyvän tunnelman ravintolaan. Huoneet olivat tyylikkäitä ja sänkyssä sai hyvin nukuttua, vaatteille oli toimivat tilat säilytykseen. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Lähellä on hyviä ravintoloita ja bussipysäkki vain muutaman minuutin päässä. Illalla hotellin aulabaarissa voi kuunnella elävää musiikkia. Hotelli on lähes täydellinen ja tulemme uudelleen. Toiveina esitän, että sauna kuuluisi huoneen hintaan. Parvekkeellle pieni kuivausteline, johon saisi ripustaa uimapuvun ja pyyhkeet kuivumaan. Kylpyhuoneeseen varrellinen lasta, jolla saisi pyyhittyä lattialle osittain jäävän veden lattiakaivoon.

 
24.4.2019

Kirjoittanut Laikkuvapanda Espoo, Suomi

Loistava hotelli

Todella loistava hotelli jossa hyvä ja nopea palvelu. Huoneeseen kuului aamupala jossa valinnan varaa riitti - jokaiselle jotain herkullisine pannukakkuineen ja tuoreine leipineen. Hotelli muisti myös syntymäpäiväni joka oli todella ihana yllätys. Ei mitään huonoa sanottavaa hotellista. Täysi 10!

 
8.4.2019

Kirjoittanut Hifk8811 Espoo, Suomi

Hieno hotelli

Saavuimme hotellille 8.4 ja vastaanotto respassa tosi ystävällistä, olimme varanneet 2 hengen isomman huoneen merinäköalalla ja respan tyttö sanoi että nyt saatte oikein viimeisen päällä olevan huoneen ja hän haluaa itse viedä teidät huoneeseen ja wau 12 kerros hieno merinäköala kaksi televisiota erittäin nopea wifija sängyn vierestä iso ikkuna suoraan merelle, aivan loistavaa, täytyy lähteä tutustumaan hotellin muihin osiin, mutta nyt jo ihan luxusta.

 
4.4.2019

Kirjoittanut MM5155

Tyylikäs ja siisti Alto Lido

Asuimme hyvällä paikalla sijaitsevassa tyylikkäästi remontoidussa Alto Lido -hotellissa maaliskuun viimeisen viikon. Valoisa ja siisti yksiö sijaitsi kuudennessa kerroksessa, näköala allasalueelle. Aamupala oli runsas ja raikkaita hedelmiä oli joka aamu tarjolla. Ainoat asiat, jotka mietityttivät olivat ne, että ensinkin huoneen lajitteluroskiksessa ei ollut mitään ohjetta mitä roskia laitetaan minkin väriseen lokeroon - emme siis osanneet lajitella lainkaan. Toinen asia, josta mainitsin lähtiessä myös respalle, oli se, että jotkut ripustivat lasiselle parvekekaiteelle kuivumaan vaatteita ja se ei todellakaan näyttänyt tyylikkäältä hotellin kadun puolella. Tähän ohjetta asukkaille, kiitos.

 
7.3.2019

Kirjoittanut Sami V Lahti, Suomi

Positiivinen yllätys

Majoituimme Alto Lido -hotellissa helmikuussa 2019. Olimme varanneet kaksi huonetta, jotka olivat yhdistetty toisiinsa väliovilla. Tiesimme, että huoneet oli remontoitu alle vuosi sitten, mutta silti huoneiden sisustus, viihtyisyys ja tilavuus yllättivät positiivisesti. Huoneestamme oli näkymä sekä merelle että allasalueelle. Parvekkeet olivat tilavat, niissä oli kalustuksena aurinkotuoli, pöytä ja kaksi tuolia. Toisessa huoneessamme oli minikeittiö (liesi, normaalikokoinen jääkaappi, mikro, vedenkeitin, astiasto). Sängyt olivat leveät (100 cm) ja ainakin meidän makuun erinomaisen mukavat nukkua. Huoneissa oli nettiyhteydellä varustettu televisio ja hotellin Wi-Fi toimi yllättävän hyvin. Hotellin yleiset tilatkin olivat viihtyisät ja valoisat. Aamiaisen ruokavalikoima oli monipuolinen. Kokki paistoi myös munakkaita, joihin sai itse valita ja annostella täytteet. Uima-allas on pienehkö, mutta lämmitetty. Allasalueella oli ainakin näin talvikaudella riittävästi aurinkotuoleja.