Deluxe-huone

Tyylikkäita deluxe-huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala ja osa merelle päin. Huoneista merelle päin on myös merinäköala ja ne sijaitsevat lähempänä rantaa. Huomioithan että alle 2 vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Kauniita kahden hengen huoneita lähellä uima-allasta. Huoneissa on 40 tuumainen taulu-tv ja puhelin. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Huomioithan että alle 2 vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhehuone

Tyylikkäita perhehuoneita. Parivuode sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla sekä musiikkikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Huomioithan että alle 2 vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.