Deluxe-huone

Tyylikkäita deluxe-huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala ja osa merelle päin. Silitystarvikkeet. Huoneista merelle päin on myös merinäköala ja ne sijaitsevat lähempänä rantaa. Huomioithan että alle 2 vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Lähellä uima-allasta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, lisävuodemahdollisuus nojatuolista/sohvasta. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Huomioithan että alle 2 vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Huomioithan että alle 2 vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.