Salalah Rotana Resort

 • Valkoisen hiekkarannan äärellä
 • All Inclusive sisältyy
 • Useita ravintoloita

Salalah Rotana Resort on rento lomakeidas, joka sijaitsee palmujen reunustamalla hiekkarannalla Salalahissa. Hotelli on rakennettu pienen kylän muotoon kanaaleineen, uima-altaineen ja siltoineen. Täällä All Inclusive sisältyy loman hintaan, joten sinä saat keskittyä rentoutumiseen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -huone 2-3 hengelle. Perhehuone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

quied enought and frendly staff.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3598 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Salalah Rotana Resort koostuu päärakennuksen lisäksi erillisistä rakennuksista joissa viihtyisät huoneet sijaitsevat. Hotelli on rakennettu perinteiseen tyyliin ja sisustusta maustavat arabialaiset vivahteet.

Hotellialueella on kaksi uima-allasta sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu. Mikäli viivähtää hetken varjossa, tarjoilee allasbaari virkistäviä juomia. Ja kun kaipaat merta, on pitkä valkohiekkainen ranta aivan vieressä.

Hotellissa on kansainvälinen buffetravintola Saffron. Rannalta löytyy The Beach Bar & Restaurant, jossa tarjolla on trooppisia cocktaileja, tuorepuristettuja mehuja ja pientä purtavaa. Illallisravintola Silk Road on yhdistelmä aasialaista ja länsimaista keittiötä. Huomioithan, että á la carte-ravintolat ovat lisämaksusta ja pöytävaraus vaaditaan.

Leikkipaikka ja aktiviteetteja lapsille. Hotellin oma lastenkerho lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton tennis ja kuntosali. Spa, jossa hoitoja, sauna, höyryhuone ja hierontaa lisämaksusta. Pesulapalvelu. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Noin 800 metriä Marina Towniin ja 22 kilometriä Salalahiin.

Ateriat

All Inclusive. Joulun ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30 buffetravintola Saffronissa.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00 buffetravintola Saffronissa.
 • Lounasmenu The Beach Barissa (varaus vaaditaan)
 • Pientä purtavaa klo. 15.30-16.30
 • Illallispöytä, klo 18.30-22.30 buffetravintola Saffronissa.
 • Illallismenumenu The Beach Barissa (varaus vaaditaan)
 • Virvoitusjuomia, mehua, kahvia ja teetä, klo 10.30 - 23.00 Saffronissa, The Beach Barissa ja Coco Shackissa.
 • Olutta, viiniä ja paikallisia juomia tarjoillaan Omanin lain sallimina aikona; lauantai-torstai klo 12.00-15.00 & 18.00-01.00 sekä perjantai klo 14.00-01.00 Saffronissa, The Beach Barissa ja Coco Shackissa. All Inclusive ei sisällä alkoholijuomia klo 23.00 jälkeen.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Noin 22 kilometriä Salalahin kaupunkiin. Salalah Rotana Resort sijaitsee noin 800 metrin päässä Marina Townista.