Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella tai terassilla. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 64 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä pohjakerroksessa, joissa on makuuhuone parivuoteella tai erillisillä vuoteilla sekä olohuone, jossa mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 72 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-5 hengelle, joista 3 lasta.

Sviitti

Sviitti, jossa on parveke tai terassi ja merinäköala. Sviitti on yli yli 18-vuotiaille asiakkaille. Makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, ja olohuone vuodesohvilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Sviitit sijaitsevat hotellin aikuisten osassa, eli lähimpänä rantaa

Huonekoko: noin 64 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.