Kokemuksia The Ravenala Attitude -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Ravenala Attitude -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

5652 arvostelua
Erinomainen
 
3933
Erittäin hyvä
 
1221
Hyvä
 
296
Ei kovin hyvä
 
118
Huono
 
84

Viimeisimmät 5 arviota

10.2.2020

Kirjoittanut tiituli1982

Mahtava miljöö upealle lomalle

Tämä paikka oli upea. Palvelu oli huippua ja ihmiset ystävällisiä ja auttavaisia. Siistit tilat ja hyvä ruoka. Upea ranta, jossa nauttia ja mahdollisuus meloa, subbailla, mennä polkuveneellä jne. ilman lisäveloitusta. Yksi parhaista lomista. Rannalla olevista Tabaj vaunuista kannattaa loman aikana käydä nauttimassa hyvää paikallista "pikaruokaa". Tänne täytyy vielä palata.

 
10.2.2020

Kirjoittanut MikaJ50

Todella hyvää hotelli ja palvelu

Hotellin huoneet todella siistit, ilmastointi pelaa, ystävällistä palvelua ja halu toteuttaa toiveita 5/5. Streetfood kioskit rannalla todella hyviä ja hienoa palvelua etenkin Selvi ja Sheila. Vahva suositus :)

 
23.1.2020

Kirjoittanut j_ykk_p Jyväskylä, Suomi

Dream holiday

Vietimme 2 viikon huippu loman hotellissa ja parempaa palvelua en ole vielä missään kohdannut! Kun saavuimme meille kerrottiin että huoneemme on upgreidattu Adult Only Executive siipeen aivan 1 sijaintiin merinäköalalla ja altaiden vieressä. Huone oli suuri, erittäin hyvin ilmastoitu, mahtavat näköalat merelle ja auringonlasku näkyi suoraan terassille. RAVINTOLAT: Söimme Bistrot ravintolan lobster fest illallisen, joka oli erittäin hyvä, erikoisuutena meille oli katettu pöytä ravintolan ulkopuolella olevalle saarekkeelle, jossa nautimme myöhemmin myös 2 muutakin illallista, todella hyvä ja yksilöllinen palvelu! Riviera maksullisessa jokiravintolassa kävimme myös nauttimassa hyvästä palvelusta sekä ruuasta. Ming ja Beach O ovat myös erittäin hyviä illallispaikkoja. Lounas suosikkimme olivat Lime sushiravintola, joka kuuluu vain Adult siiven asukkaille, todella hyviä ja tuoreita susheja sekä Beach O johon päivällä kävi mukava tuuli. Altaalla sekä rannalla on todella loistava palvelu, erityisesti rannalla meistä huolta pitivät kaveruset Yasine ja Kishan, illalla poistuessa kävivät vielä kysymässä meiltä terassilla että onhan kaikki hyvin ja tarvitsetteko vielä jotakin, muutaman päivä jälkeen terassille ilmestyi kuohuviiniä sekä pullo valkoviiniä tilaamatta! Voin lämpimästi suositella hotellia, altaalla jonkin verran lapsia mutta rannalla täysi rauha ja hiljaisuus.

 
12.5.2019

Kirjoittanut pappis59 Tammela, Suomi

Sukellusmatka Mauritiukselle

Hieno hotelli hieman sivussa, mutta hyvillä palveluilla ja henkilökunta todella ystävällistä sekä palvelualtista. Todella isot uima-altaat jotka ovat myös lapsiystävälliset. 10 ravintolaa joista kaksi ei kuulunut allinnin piiriin. Hotellilla päivisin ohjelmaa sekä joka ilta myös iltatapahtumia.

 
27.1.2019

Kirjoittanut SariTarvainen

Huippupalvelua ihanassa paratiisimaassa

Kävimme poikaystäväni ja 5kk raskausmahani kanssa 17h matkan päässä Mauritiuksen saarella Ravenala Attitude-hotellin all inclusive-lomalla 8pv. Reissu oli varattu Tuin kautta, mutta valitettavasti Tui ei saa tässä kohtaa mitään kiitosta, he tarjosivat sivujensa kautta vain ylihinnoitellun lento+hotelli-paketin, jonka tajusin vasta myöhemmin... Kuljetuksista hotellille saaren luoteiskulmaan tunnin matkan päähän saaren kaakkoiskulmalla sijaitsevalta lentokentältä he olisivat halunneet 216e, sama reissu toteutui paikallisen palvelun whatsappin päästä 80e edestakaisin. Asiaan. Vaikka omatoimisesti valittuna lennot ja hotellin olisi saanut halvempaankin hintaan ko. saarelta, ei hinta jäänyt harmittamaan palveluun ja hotellin tasoon nähden. Turkish airlinesin lennot ja palvelut toimivat myös mutkattomasti. Hotellin asiakaspalvelijat saavat suurimman kiitoksen reissumme onnistumisesta. Odotuksiamme ylitettiin vaihtamalla huoneemme lähemmäs, pitämällä huone meille lähtöpäivänä lentokentälle lähtöön asti, kertomalla vinkkejä raskauden vaivojen ehkäisyyn (kyllä!) ja mitä muuta. Mielettömän palveluhaluisia, ystävällisiä, hymyileviä ja aikaansa jakavia, ja tämä taitaa olla koko saaren kulttuuri. Ruoka all inclusivessa oli niin hyvää, että harmi oli etten jksnut kaikkea syödä. Vaihtoehtoja oli paljon, intialaisesta ruoasta italialaisen illan kautta joka iltaiseen valikoimaan josta ihan varmasti Jokinen löysi sekä uusia että tuttuja makuja. Mauritiukselta löytyy paljon pitkiä upeita hiekkarantoja, mutta kannattaa myös ottaa vene ja pyytää retki hiljaiselle snorklauspaikalle tai vuokrata auto ja pysähtyä juuri siellä mihin sattuu kulloinkin eksymään. Mauritiuksella ei kiire vaivaa koska nähtävää ei ehkä ole ihan älyttömästi, mutta sanoisin vahvan kyllän sille että palataan joskus vielä tänne koko perheen kanssa, helppoon, kauniiseen ja älyttömän mukavaan kohteeseen jossa onnistunut hotellivalinta teki paljon. Unohdin kirjoittaa arvion englanniksi, mutta lyhyesti ja ytimekkäästi, we LOVED this hotel and this Island, a whole ten for service, weather, beauty, food and being so easy.