Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat keskellä saarta palmujen ympäröiminä. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuone, jossa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat villassa, ja niissä on kaksi makuuhuonetta, joiden välissä on aula. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuone, joka on osittain avoin katosta, jossa on suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 86 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Seafront Villa

Seafront Villa, jossa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat suoraan rannalla muutaman askeleen päässä merestä. Aurinkotuolit ulkotilassa. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla.Kylpyhuone, joka on osittain avoin katosta, jossa on suihku, jacuzzi ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Ikäraja huoneissa on 18-vuotta.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yhden huoneen villa

Yhden huoneen villa, jossa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat kivenheiton päässä rannasta. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuone, joka on osittain avoin katosta, jossa on suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.