1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Club Drago Park

  • All Inclusive sisältyy loman hintaan
  • Rauhallinen ympäristö
  • Viihtyisä allasalue

Club Drago Park -hotellissa vietät rentouttavaa lomaa arkisesta aherruksesta. Rauhallisessa ympäristössä ja suurella allasalueella pääset nopeasti lomatunnelmaan. All Inclusive aterioineen ja juomineen sisältyy loman hintaa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle ja 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Suurempia kahden hengen huoneita 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle/ 2-4 hengelle, joista 3 lapsia.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta. Hotelli on hyvällä paikalla.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1007 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Uima-allas on lämmitetty vähintään 20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Pääaltaan syvyys 90-130 cm. Buffetravintolassa edellytetään siistiä pukeutumista. Loungebaari.

Disko, pelihuone ja erilaisia urheiluaktiviteetteja, esimerkiksi pieni kuntosali, lentopalloa, pöytätennistä, squashia ja tikanheittoa. Biljardi lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. Maksuton wifi vastaanoton alueella. Leikkipaikka sekä hotellin oma lastenkerho, jossa englannin- ja saksankielinen henkilökunta. Hotellin aktiviteettiohjaajat järjestävät show-ohjelmaa kuutena iltana viikossa. Maksuton hotellibussi rannalle kolmesti päivässä. Korkeuseroja ja paljon portaita hotellialueella ja sen ympäristössä. Noin 1,5 km Sotavento-rannalle. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive. Jouluillallinen 25.12 ja uuden vuoden illallinen. *Juomapaketti lisämaksusta.

*Hintaan sisältyy drinkkejä viskillä, ginillä, konjakilla ja vodkalla kansainvälisiltä merkeiltä All Inclusiven sisällön mukaisesti.

All Inclusive

- Aamiainen klo 8.00-10.00

- Välipaloja klo 11.00-12.30

- Lounas klo 13.00-15.00
- Iltapäiväkahvi / tee klo 15.30-16.30.

- Illallinen klo 18.30–21

- Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 10–23.

- Aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä koko kotiinlähtöpäivän ajan.