Durresin Riviera

  • Kymmenen kilometrin pituinen hiekkaranta
  • Viihdy Apollo Mondo Family Resorts -hotellissa

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Uutuus! Apollomatkat vie sinut tutustumaan kauniiseen Albaniaan. Kesän uutuus on Durresin Riviera Albanian rannikolla. Albanian dramaattinen luonto ja kiehtova historia tarjoavat uudenlaisia elämyksiä, sillä vain harva Euroopan maa on pysynyt näin kauan matkailijoiden ulottumattomissa. Aurinkoinen ilmasto ja kauniit rannat kutsuvat tutustumaan Albaniaan. Kaikki Apollomatkojen hotellit sijaitsevat lähellä rantaa ja lomapäivät sujuvat rennon aurinkoisissa merkeissä.

Suositut hotellit, Durresin Riviera

Havainnekuva, Hotelli Fafa Grand Blue Resort, Durres Riviera, Albania.

Fafa Grand Blue Resort

alkaen 656 EUR
Hotelli Premium Beach, Durresin Riviera, Albania.

Premium Beach

alkaen 680 EUR
Hotelli Prestige Resort, Durresin riviera, Albania.

Prestige Resort

alkaen 625 EUR
Hotelli Fafa Premium, Durresin Riviera, Albania.

Fafa Premium

alkaen 615 EUR

Lisätiedot Durresin Riviera

Ravintolat

Lounas noin 5 €. Olut n. 1-1,50 € ja viinipullo noin 8 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus Tiranan lentokentältä Durresin Rivieralle kestää bussilla noin 30 - 60 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana kuljetuksissa.

Rannat

Durresin hiekkaranta on matala ja noin kymmenen kilometriä pitkä. Ranta on monesta kohtaa leveä ja hotellien läheisyydestä löytyy aurinkotuoleja, -varjoja ja lisämaksullisia vesiurheiluaktiviteetteja.

Lisää kohdetietoa