Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella, joista osassa merinäköala. Parisänky. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai maaterassilla. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja mahdollisuus lisävuoteeseen sohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmio parvekkeella tai terassilla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen sohvasta. Minikeittiö, jossa liesi, jääkaappi, mikro, teen ja kahvin keittomahdollisuus ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, jossa on kylpyamme tai suihku ja sekä wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 88 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4-6 hlö hengelle

Superior-kaksio

Superior-kaksioita parvekkeella tai maaterassilla. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen sohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.