Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita parivuoteella, joista osassa merinäköala. Parisänky. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

  • Kesään 2023 asti kahden hengen huoneissa vain merinäköala

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Valoisia ja moderneja kaksioita parvekkeella tai maaterassilla. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Osaan kaksioita sisältyy aamiainen, osaan All Inclusive.

Huonekoko: noin 41 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmio parvekkeella. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa liesi, jääkaappi, mikro, teen ja kahvin keittomahdollisuus ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 88 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4-6 hlö hengelle

Superior-kaksio

Valoisia ja moderneja Superior-kaksioita parvekkeella tai maaterassilla. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Osaan Superior-kaksioita sisältyy aamiainen, osaan All Inclusive.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.