Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita parivuoteella, jotka sijaitsevat lähellä allasaluetta. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kaksio

Valoisia ja moderneja kaksioita, joissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Osaan kaksioita sisältyy aamiainen, osaan All Inclusive.

Huonekoko: noin 41 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-kaksio

Valoisia ja moderneja Superior-kaksioita, jotka sijaitsevat lähellä allasaluetta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Osaan Superior-kaksioita sisältyy aamiainen, osaan All Inclusive.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.