Kokemuksia Crystal Springs Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 41 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Erittäin siistiä ja puhdasta, todella ystävällinen henkilökunta, kaunis miljöö, kauimmista aurinkotuoleista upeat näköalat, ruoka todella hyvää, juomat monipuolisia, hotellin entertainment-ryhmä oli huippu ja olivat upeasti lasten kanssa. Hotellin oma turistikauppa oli monipuolinen. Hotellihuoneen jääkaappi, vedenkeittovälineet (tee/kahvi), kylpytakit ja tohvelit plussaa.
-
Hotellin uima-allas liian pieni; vaikka hotelli oli ehkä vain puolillaan lomalaisista niin allas oli ihan täynnä. Allasalueen aurinkotuolit varattiin pyyhkeillä jo varhain aamulla, tämä pitäisi estää hotellin henkilökunnan puolesta. Hotellin sijainti on syrjäinen siihen nähden että lähellä/kävelymatkan päässä ei ole mitään kauppoja tms, vain yksi turistikauppa, silti Apollomatkat mainitsee hotellikuvauksessa että 350 m päässä on kauppoja, putiikkeja ja ravintoloita, tämä on valhe!

Vahvistettu asiakas: 2024-07-20


8 10:stä

+
Uimaranta oli täydellinen, se olikin yleinen ranta 50m päässä hotellilta.. en kertaakaan käyny uimassa hotellin altaassa.. tai oikeestaan kukaan meidän seurueesta ei käynyt.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-06


9 10:stä

+
Rauhallinen sijainti ja kiva merenranta
-
Tenniskenttä oli vähän huono ja tennisvuokravälineet surkeat

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
Siisti, ystävälliset ihmiset, kaunis ranta ja ihana meri, hyvä huone
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


8 10:stä

+
Allasalue, lähellä merenrantaa ja ystävällinen palvelu.
-
Huone oli liian pieni kahdelle aikuiselle ja lapselle. Tarjoilijat olivat pääosin ystävällisiä ja palvelualttiita, mutta jostain käsittämättömästä syystä, jouduimme joka kerta erikseen pyytämään heitä tuomaan lapselle aterimet, lautasen ja lautasliinan. Allasalue oli hyvä, mutta ihmiset varasivat aurinkotuoleja jo edellisenä iltana, eikä tähän puututtu. Hotellissa oli lasten leikkihuone, mutta se ei ollut vapaassa käytössä vaan aika- (9-17) ja ikärajattu (4-11) sekä lapsen olisi voinut ainoastaan jättää ohjaajan valvontaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-23


9 10:stä

+
Iso ja kaunis puutarhamainen ulkoalue ja oma hotellin uimaranta. Ystävällinen henkilökunta. Rauhallinen hotelli. All inclusive erittäin hyvä ja toimiva kaikinpuolin.
-
Hotellin uima-allas voisi olla isompi, mutta mahtui uimaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Crystal Springs Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

2755 arvostelua
Erinomainen
 
2275
Erittäin hyvä
 
365
Hyvä
 
78
Ei kovin hyvä
 
29
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

11.9.2019

Kirjoittanut villeav77

Positiivinen yllätys

Erittäin hyvällä sijainnilla Kyproksen etelärannikolla aivan rannalla. Syyskuussa ilmasto juuri sopiva (lämpötila n. +35, ei sadetta). Hotelli erittäin siisti, palvelutaso todella korkea, henkilökunta ystävällisiä. Englannin kielellä pärjää erittäin hyvin. Huoneissa oma ilmastointi. Suosittelen all inclusive pakettia. Sopii myös lapsiperheille, sillä hotellin alueella on lasten leikkialue sekä uima-allas. Ilta-aikaan hotellilla ohjelmaa myös lapsille ja aikuisille. Aikuisten iltaohjelmien teemat vaihtuvat päivittäin. Päiväsaikaan mahdollisuus osallistua hotellin omiin ohjelmiin, kuten lentopalloon ja allasjumppaan maksutta. Ranta yksityinen, joten kaupustelijat eivät ole häiritsemässä auringonottoa.

 
29.3.2014

Kirjoittanut Russco83 Livingston, Yhdistynyt kuningaskunta

Viehättävä hotelli, ympäristö ja palvelut

All inclusive -pakettimatkan varanneena ei voi olla hermoilematta saapuessaan hotellille tietämättä mitä odottaa. Olimme lukeneet arvosteluja: oli huonoja arvioita ja niiden seassa jokunen hyvä ja keskinkertainen. Käveltyämme läheiseltä bussipysäkiltä hotellille ja hotellin ovista sisään kaikki huoli katosi, ja meidät valtasi innostus. Check-in sujui nopeasti ja kivuttomasti, aula oli siisti ja valoisa kuten olivat huoneemmekin. Majoitumme kolmannessa kerroksessa, ja parvekkeeltamme avautui upea näkymä hotellin tiluksille ja merelle. Ruoka oli aina tuoretta, ja minulla ei nirsonakaan ollut valittamista, sillä valinnanvaraa oli runsaasti. Yksityinen uima-ranta laguunilla oli täydellinen snorklaukseen, ja laajalta alueelta löytyi helposti hiljainen paikka rentoutumiseen. Jokaiselle riitti tekemistä hotellialueella. Juomat olivat vahvoja ja laimentamattomia, ja henkilökunta oli aina avuliasta ja miellyttävää. Lähtisin mielelläni uudestaan!

 
27.6.2024

Kirjoittanut Vlada Y Kassel, Saksa

Wir kommen wieder

Sehr geehrtes Crystal Springs Team, wir möchten unsere Begeisterung über unseren Aufenthalt in Ihrem wunderschönen Hotel zum Ausdruck bringen. Besonders hat uns das herrliche Klima der Insel und die beeindruckende Natur gefallen, die Zypern zu bieten hat. Ihr äußerst freundliches und zuvorkommendes Personal hat unseren Urlaub zu einem unvergesslichen Erlebnis gemacht. Besonders hervorheben möchten wir den Kellner Eric und die nette Frau von der Gästebetreuung, Olesja, die uns durch ihre Herzlichkeit und Professionalität besonders beeindruckt haben. Wir werden auf jeden Fall wiederkommen und können Ihr Hotel wärmstens weiterempfehlen.

 
17.6.2024

Kirjoittanut Ilona M

Ein Highlight für Paare

Das Hotel ist ein Paradies. Wir haben die wärmsten Tage im Jahr erlebt, 41 grad und wurden wunderbar versorgt mit kühlen Getränken, Handtücher aus Eis. Sehr schön dieser Service. Eine Kellnerin Donna ist uns in sehr guter Erinnerung geblieben, Service vom feinsten. Immer wieder empfehlenswert, das Wasser glasklar und keine Wellen.

 
16.6.2024

Kirjoittanut Natalia A

Schöne Urlaub

Wir sind hier bereits zum zweiten Mal und uns gefällt die ruhige Lage mit dem tollen Ambiente, herrlichen Garten und türkis blauem Meer. Das Personal ist gut geschult und sehr freundlich. Ein neuer Tag beginnt mit perfektem Frühstück und guten sowie sympathischen servicekräften wie Margarita