Executive-huone

Executive-huone parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Huoneessa on olohuone, jossa on vuodesohva, ja makuuhuone, jossa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa suihku ja wc, toisessa kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 47-58 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneissa on parveke, osassa merinäköala ja osassa rajoitettu merinäköala. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus taitettavassa sängyssä, vuodesohvalla tai kerrossänkyyn. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-perhehuone

Superior-perhehuoneessa on parveke, osassa merinäköala ja osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode ja kaksi erillistä sänkyä. maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.