Neljän huoneen villa

Neljän huoneen huvila, jossa on ulkotila ja oma uima-allas, osassa merinäköala. Allas on kooltaan noin 24 neliömetriä, siinä on suolaisen ja makean veden sekoitus. Terassilla on ruokailutila, grilli ja mukavat oleskelukalusteet sekä aurinkotuoleja ja -varjoja.

Huvila on kahdessa kerroksessa ja sisääntulokerroksessa on keittiö ja avara olohuone sekä kylpyhuone, jossa hiustenkuivaaja, suihku ja wc. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone, jossa hiustenkuivaaja, kylpyamme ja wc. Yhdessä makuuhuoneessa parivuode ja kahdessa makuuhuoneessa kaksi erillistä vuodetta. Keittiössä jääkaappi ja pakastin, liesi, uuni, pesukone, astianpesukone, espressokeitin, kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Siivous kahdesti viikossa. Pysäköinti.

Huonekoko: noin 150 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Viiden huoneen villa

Viiden huoneen huvilassa on ulkotilassa oma uima-allas, ja osassa myös merinäköala. Allas on kooltaan noin 24 neliömetriä ja siinä on sekaisin suolaista ja makeaa vettä. Terassilla on ruokailutila, grilli ja mukavat oleskelukalusteet sekä aurinkotuoleja ja -varjoja.

Huvila on kahdessa kerroksessa ja sisääntulokerroksessa on keittiö ja avara olohuone sekä kylpyhuone, jossa hiustenkuivain, suihku ja wc. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja kylpyhuone, jossa hiustenkuivain, kylpyamme ja wc. Yksi makuuhuone parivuoteella ja kolme makuuhuonetta, joissa kaksi erillistä vuodetta. Keittiössä jääkaappi ja pakastin, liesi, uuni, pesukone, astianpesukone, espressokeitin, kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Siivous kahdesti viikossa. Pysäköinti.

Huonekoko: noin 175 neliötä.
Soveltuu enintään: 6-8 hengelle.