Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen kolmannelle henkilölle. Huomioithan, että huone voi tuntua ahtaalta, kun siellä on lisävuode. Tv. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain, kylpy/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke, osasta huoneita rajoitettu merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kaksio

Kaksiot sijaitsevat hotellin bungalow-alueella (tie on ylitettävä päästäkseen päärakennukseen). Erillinen makuuhuone. Minikeittiö, jossa jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vuodesohva. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. LED-tv ja puhelin. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitetussa sängyssä. Tv. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Superior-huone

Superior-huoneita kahdella erillisellä vuoteella. Tv. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke, osasta huoneita on rajoitettu merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yksiö

Yksiöt sijaitsevat hotellin bungalow-alueella (tie on ylitettävä päästäkseen päärakennukseen). Minikeittiö, jossa jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vuodesohva. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. LED-tv ja puhelin. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle