Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen kolmannelle henkilölle. Huomioithan, että huone voi tuntua ahtaalta, kun siellä on lisävuode. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke, osasta huoneita rajoitettu merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kaksio

Kaksio jossa parveke. Huoneistot sijaitsevat hotellin bungalow-alueella - tie on ylitettävä päästäkseen päärakennukseen. Olohuoneen ja makuuhuoneen välissä on viisi askelmaa. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone minikeittiöllä. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Minikeittiössä jääkaappi, keittolevyt, uuni ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton imastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitetussa sängyssä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Superior-huone

Superior-huoneissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavaan sänkyyn. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoituviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yksiö

Yksiöissä on parveke. Huoneistot sijaitsevat hotellin bungalow-alueella - tie on ylitettävä päästäkseen päärakennukseen. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone, jossa on minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Minikeittiössä jääkaappi, liesi ja uuni sekä yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle