Grecian Bay

  • Paras mahdollinen sijainti rannalla
  • Varaa oma aurinkotuoli
  • Varaa puoli- tai täysihoito

Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,7 10:stä
Perustuu 34 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1001 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Grecian Bayssä on ihana allasalue, jossa on suuri uima-allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla sekä rannalla. Sekä altaalta että rannalta on mahdollista varata aurinkotuoli, joka on sinun koko hotellissa oleskelusi ajan (maksuton). Maksuttomat allaspyyhkeet. Sisäallas ja jacuzzi.

Hotellissa on useita baareja ja ravintoloita. Aurora Café Restaurantissa tarjoillaan aamiaispöytä ja yksinkertaisia annoksia lounaaksi ja illalliseksi. Kalaravintola Fisherman's hut sijaitsee rannalla upealla merinäköalalla ja on avoinna sekä lounas- että illallisaikaan. Lähellä rantaa on myös mukava rantabaari. Tyylikäs Esperia-ravintola tarjoaa ruokia kiinteältä menulta sekä buffetista. D'Or-ravintola tarjoaa à la carte -annoksia. Ravintoloissa D'or sekä Esperia vaaditaan siistiä pukeutumista ja niissä on ikäraja 11 vuotta. Altaan vieressä sijaitseva Grill Bar tarjoaa hiiligrillattuja lounasruokia.

Maksuton wifi. Maksuton kuntosali ja pöytätennis. Maksuton tennis ja squash (varusteet ja valaistus lisämaksusta.) Biljardi lisämaksusta. Spa, jossa on laaja valikoima hemmottelevia hoitoja ja hierontoja (lisämaksusta). Kampaaja. Leikkikenttä. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Maksuton kuljetus hotellille Grecian Park useita kertoja päivässä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta. (Lounas tarjoillaan Aurora ravintolassa ja illallinen Esperia ravintolassa.)

Hotellit Ayia Napa

Aktea

Aktea on herttainen, perheystävällinen hotelli, joka sijaitsee lähellä merta, kauniiden Sandy Bayn ja Nissi Beachin rantojen välissä Ayia Napassa. Buffetaamiainen sisältyy hintaan ja hotellilla on ihana allasalue ja aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille.

Alion Beach

Viiden tähden Exclusive-hotelli Alion Beachissa Ayia Napassa on kaikki täydelliseen lomaan: hyvä uima-allas, vehreä puutarha, kylpylähoitoja, hyvää ruokaa, hyvä palvelu, aktiviteetteja ja viihdettä. Tervetuloa arvostettuun hotelliin yhdelle Kyproksen parhaista rannoista!

Eligonia

Eligonia hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Ayia Napassa, lähellä hienoa Limanaki-rantaa. Hotellilla on vehreä allasalue, maksuton wifi ja huoneistoja 1-4 hengelle.

EuroNapa

EuroNapa hotelli sijaitsee Ayia Napan keskustan laitamilla, kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin alueella houkuttelee ihana uima-allas, jossa on erillinen lastenosio. Hotellissa on oma ravintola, buffetaamiainen sisältyy hintaan ja saatavilla on myös puolihoito lisämaksusta.

Grecian Sands

Hieno Grecian Sands hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla ihanalla hiekkarannalla. Täällä on viihtyisä allasalue ja ravintoloita, joissa on herkullista ruokaa ja kauniit näkymät merelle. All Inclusiven varanneilla on mahdollisuus ruokailla Grecian Sandsin kahdessa sisarhotellissa. Tervetuloa!

Napa Mermaid Hotel & Suites

Jos etsit tasokasta majoitusta, Apollo Mondo Selected Hotel Napa Mermaid Hotel & Suites on sinua varten! Hotellissa on moderni sisustus, jonka on luonut yksi Kyproksen johtavista arkkitehdeistä. Korkea taso on taattua koko hotellialueella - allasalueen näkymät Välimerelle, tyylikkäät huoneet kaikilla mukavuuksilla ja herkulliset ateriat hotellin ravintoloissa. Kuten kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa, sinua odottaa Apollon lastenkerho, uimakoulu, Mondo Café ja maksuton aamujooga useana päivänä viikossa.

Nestor

Nestor hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä yhdeltä Kyproksen parhaista hiekkarannoista - Limanaki Beachiltä, mutta houkuttelee myös allasalueellaan mukavilla aurinkotuoleilla ja vieressä olevalla baarilla varustetulla ravintolalla. Asiakkaamme arvostavat hotellin hyvää palvelua. Tervetuloa!

Nissi Beach

Tervetuloa suosittuun Nissi Beach -hotelliimme Ayia Napaan! Täällä vieraamme rakastavat rannan läheisyyttä, hyvää palvelua ja mukavia huoneita. Plussaa on, että hotelli suojelee ympäristöä ja työskentelee jatkuvasti ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Nissiana

Nissiana on viihtyisä keskiluokan hotelli, jossa on ihana allasalue. Suosittu ja hieno hiekkaranta Nissi Beach on vain kivenheiton päässä. Buffetaamiainen sisältyy hintaan ja saatavilla on myös puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Stamatia

Tervetuloa Stamatia hotelliin, joka sijaitsee Ayia Napan hiljaisemmassa osassa. Täällä on ihana allasalue, ja hieno hiekkaranta Limanaki-ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.