Kokemuksia Faros Ayia Napa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Faros Ayia Napa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

1053 arvostelua
Erinomainen
 
742
Erittäin hyvä
 
219
Hyvä
 
64
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

29.9.2019

Kirjoittanut eightbars

Suosittelen

Hotelli oli hyvä ja allasalue erinomainen. Altaassa on kiva allasbaari. Sopii hyvin pariskunnille. Hotellilla melko rauhallista eikä ainakaan meidän matkalla ollut hirveästi lapsiperheitä eikä möykkäävää nuorisoa. Sijainti hotellilla on tosi hyvä.

 
8.9.2019

Kirjoittanut KatriinaJ6

Erinomainen hotelli ja lämminhenkinen palvelu

Hotelli on erittäin siisti sekä sisältä että ulkoa. Aamupala on kattava ja maukas. Allasalue on laaja ja rauhallinen sopien hyvin aikuiseen makuun. Altaassa on useita eri syvyysasteita, jotka sopivat auringon ottoon. Palvelu on hyvin ystävällistä, erityisesti Demetris huomioi asiakkaita yksilöllisesti ja varmistaa onnistuneen lomakokemuksen syntymisen. Hotellin sijainti palveluihin nähden on myös erittäin hyvä, useita kauppoja ja ravintoloita sekä meren ranta ovat kävelyetäisyydellä.

 
5.11.2018

Kirjoittanut F8718KXpeterh Eilat, Israel

Siisti, hyvä hotelli hyvällä sijainnilla.

Erittäin siisti ja hyvällä paikalla sijaitseva hotelli. Henkilökunta on ystävällistä ja huomioivaa. Erityisesti mr. Manulis pitää yllä virettä. Liikenne ei häiritsevää ja näkymät hienot. Ranta ihan vieressä. Aamupala runsas , samoin illallinen vertailtavissa parhaisiin ravintoloinin alueella. Allasalue rauhallinen ja hyvin hoidettu , samoin huoneet ja palvelu niissä toimii. Kissoja pihalla jonkun verran mutta lienee ihan hyvä muiden pieneläinten poissapitämiseksi.

 
19.7.2018

Kirjoittanut Andria C

Käymme uudelleen farosissa

Paras hotelli ikinä! ! Erittäin mukava aamiainen. Kiva ja hiljainen paikka. Isot huoneet ja henkilökunta erittäin mukava ja kohtelias. ja uima-allas oli puhdas ja mahtava. Erityinen kiitos baarimikko Andysille hän oli erittäin ystävällinen ja kohtelias

 
7.8.2016

Kirjoittanut AleksiS64

Faros

Viivyimme viikon, hotelli siisti, ja allasalue oikein mukava missä tilaa heitellä jefua tai pelailla pelejä. Kuntosali surkea, ja katto aivan homeessa. Huoneet siistit, ainoa miinus ilmastointi, mikä teki huoneestamme melkein vesipuiston.