Kokemuksia Faros Ayia Napa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 17 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Sijainti ja siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-01


7 10:stä

+
Hotelli huone oli siisti ja sisäpiha oli miellyttävä.
-
Respassa palvelu oli pääosin nyrpeää. Jätimme toisen huoneavaimen korttitelineeseen kun lähdimme käymään kaupungilla, jotta ilmastointi ei katkea huoneesta sillä välin. Palattuamme huone oli siivottu ja siistijä oli vienyt avaimen. Tämän jälkeen kyselimme siistijältä avaimesta ja hän alkuun väitti, ettei ole avainta ottanut ja kun tivasimme asiaa uudelleen yhtäkkiä hän olikin sen ottanut ja myönsi tämän. Hän antoi taskustaan testattavaksi kolme eri korttia ja sanoi, että joku on meidän huoneen avain. Mikään näistä ei käynyt huoneen lukijaan ja hän kehoitti lopulta menemään respaan pyytämään uutta avainta. Menimme respaan ja siellä sanottiin heti, että avainta ei saa jättää korttilukijaan jos huoneessa ei ole ketään ja tämän takia siistijä oli sen ottanut itselleen. Me emme tienneet tästä käytännöstä, siistijä olisi voinut heti pyytää menemään respaan selvittämään asiaa.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-25


10 10:stä

+
Ystävällinen henkiläkunta,siisteys allasalue,hotellin sijainti.Hinta/laatusuhde
-
Kaikki toimi

Vahvistettu asiakas: 2024-05-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Faros Ayia Napa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

1086 arvostelua
Erinomainen
 
771
Erittäin hyvä
 
222
Hyvä
 
66
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

29.9.2019

Kirjoittanut eightbars

Suosittelen

Hotelli oli hyvä ja allasalue erinomainen. Altaassa on kiva allasbaari. Sopii hyvin pariskunnille. Hotellilla melko rauhallista eikä ainakaan meidän matkalla ollut hirveästi lapsiperheitä eikä möykkäävää nuorisoa. Sijainti hotellilla on tosi hyvä.

 
8.9.2019

Kirjoittanut KatriinaJ6

Erinomainen hotelli ja lämminhenkinen palvelu

Hotelli on erittäin siisti sekä sisältä että ulkoa. Aamupala on kattava ja maukas. Allasalue on laaja ja rauhallinen sopien hyvin aikuiseen makuun. Altaassa on useita eri syvyysasteita, jotka sopivat auringon ottoon. Palvelu on hyvin ystävällistä, erityisesti Demetris huomioi asiakkaita yksilöllisesti ja varmistaa onnistuneen lomakokemuksen syntymisen. Hotellin sijainti palveluihin nähden on myös erittäin hyvä, useita kauppoja ja ravintoloita sekä meren ranta ovat kävelyetäisyydellä.

 
5.11.2018

Kirjoittanut F8718KXpeterh Eilat, Israel

Siisti, hyvä hotelli hyvällä sijainnilla.

Erittäin siisti ja hyvällä paikalla sijaitseva hotelli. Henkilökunta on ystävällistä ja huomioivaa. Erityisesti mr. Manulis pitää yllä virettä. Liikenne ei häiritsevää ja näkymät hienot. Ranta ihan vieressä. Aamupala runsas , samoin illallinen vertailtavissa parhaisiin ravintoloinin alueella. Allasalue rauhallinen ja hyvin hoidettu , samoin huoneet ja palvelu niissä toimii. Kissoja pihalla jonkun verran mutta lienee ihan hyvä muiden pieneläinten poissapitämiseksi.

 
19.7.2018

Kirjoittanut Andria C

Käymme uudelleen farosissa

Paras hotelli ikinä! ! Erittäin mukava aamiainen. Kiva ja hiljainen paikka. Isot huoneet ja henkilökunta erittäin mukava ja kohtelias. ja uima-allas oli puhdas ja mahtava. Erityinen kiitos baarimikko Andysille hän oli erittäin ystävällinen ja kohtelias

 
7.8.2016

Kirjoittanut AleksiS64

Faros

Viivyimme viikon, hotelli siisti, ja allasalue oikein mukava missä tilaa heitellä jefua tai pelailla pelejä. Kuntosali surkea, ja katto aivan homeessa. Huoneet siistit, ainoa miinus ilmastointi, mikä teki huoneestamme melkein vesipuiston.