Kaksio

Kaksio jossa on parveke, osassa näkymä merelle päin. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Minikeittiössä jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus. Wifi, ilmastointi ja tallelokero sisältyvät hintaan. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuoneessa kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kolmio

Kolmio jossa on parve, osassa näköala merelle päin. Kaksi makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Minikeittiössä jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdolisuus. Wifi, ilmastointi ja tallelokero sisältyvät hintaan. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuoneessa kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 4-5 henkeä.

Yksiö

Yksiö jossa on parveke, osassa näkymä merelle päin. Makuuhuone yhdistetty minikeittiöön. Minikeittiössä jääkaappi, kahvinkeitin, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Wifi, ilmastointi ja tallelokero sisältyvät hintaan. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuone kylpyamme/ suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä, joista 1 lapsi.