Kahden hengen huone, aamiainen

Kahden hengen huoneita erillisillä vuoteilla ja lisävuodemahdollisuudella. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi (11.5-11.10) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Osassa allasnäkymä, merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22-24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Kahden hengen huone, All Inclusive

Kahden hengen huoneita erillisillä vuoteilla ja lisävuodemahdollisuudella. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi (11.5-11.10) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai terassi, osassa allasnäkymä, merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 22-24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Perhehuone, aamiainen

Perhehuoneita erillisillä vuoteilla ja lisävuodemahdollisuus kerrossängystä. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi (11.5-11.10) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaparveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 24-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhehuone, All Inclusive

Perhehuoneita erillisillä vuoteilla ja lisävuodemahdollisuus kerrossängystä. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi (11.5-11.10) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke rajoitetulla merinäköalalla tai allasnäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 24-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Yksiöitä minikeittiöllä. Kaksi erillistä vuodetta ja lisävuodemahdollisuus. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi (11-5-11.10) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osa rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 24-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.