Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 813 arvioon
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
7,7 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Huoneen sijainti
-
Allasalueen tuolit varattiin suuremmaksi osaksi ennen aamupalaa. Huoneessa ilmastointilaitteen ritilät paksussa pölyssä. Koska kyseessä all-hotelli esim.pizzassa vain reunapalat jäljellä,niitähän ei kukaan ottanut. Kun kysyi pizzaa mies osoitti hyvin tympeästi reunapaloja eli pelkkää taikinaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-19


9 10:stä

+
Huoneen sijainti
-
Huoneen saanti saapumispäivänä, lupaukset ei pitänyt

Vahvistettu asiakas: 2023-09-19


8 10:stä

+
Huone ja sänky. Ilmastointi.
-
Suihkutilan puutteena pidän omien tarvikkeiden säilytys/käyttö suihkun aikana. Aamupalan aikana aterimien puuttuminen oli toistuvaa. Aiheutti turhaa liikennettä muutenkin ahtaassa tilassa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-19


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-05


4 10:stä

+
-
Emme tienneet, että rannan aurinkotuolit tulevat maksamaan vielä erikseen. Olimme kuitenkin 2 viikkoa kohteessa, joten tästä aiheutui meille lisäkuluja. Maksoimme 280€ lisää matkastamme. Altaan aurinkotuolien varaussäännöt olivat erittäin omituiset, sillä kukaan muu ei niitä noudattanut. Meidän paikoille taas oli heitelty toisten tavaroita ja siirrelty meidän pyyhkeitä. Vastaanoton henkilökunta ei osannut selittää , näiden kahden sääntöjen olemassaoloa . Wi-fi oli erittäin heikko , erityisesti meidän hotellihuoneessa. Se oli erittäin tarpeellinen , sillä opiskelimme ja teimme töitä etänä. Tarvitsimme nopean verkon 24/7. Pienimmille lapsille ei ollut mitään viihdettä, tai leikkipaikkaan ( keinuja tms.). Ei ollut puuroja.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-05


10 10:stä

+
Ilmainen ilmastointi ja tallelokero sekä Wifi. kahvinkeittomahdollisuus. Kylpytakit ja tossut Ruoka ja juoma oli hyvää ja sitä oli tarjolla lähes jatkuvasti. Löytyi mieluista syötävää kaikille. Henkilökunta oli ystävällistä ja jaksoivat palvella ja hymyillä vaikka tekivät pitkää päivää
-
Rannalle menevät portaat oli täynnä hiekkaa, liukastumisen riski, hanakahva puuttui jalkojen huuhtelupaikasta. Hotellin vasen ranta (maksuton puoli) oli hoitamaton , täynnä tupakan tumppeja ja muuta pientä roskaa, oikea puoli ( maksullinen) oli siistitty

Vahvistettu asiakas: 2023-09-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-29


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-29


8 10:stä

+
Sijainti meren rannassa! Kaupoille oli sopiva matka. Allas alue oli kiva ja hotellin aktiviteetit isoplussa! Tosi kivasti huomioivat lapsia ja kannustivat osallistumaan.
-
Alkuperäisessä huoneessa oli hometta, mutta huoneen vaihdon jälkeen ihana huoneisto merinäköala. Ruoka oli ihan ok, mutta ehkä enemmänkin Kreikkaa olisi voinut näkyä, salaatit, oliivit ja juustot hyviä.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-29


2 10:stä

+
Toimiva ilmastointi
-
Huoneessa oli tehty maalikorjauksia kattoon ja seiniin eri värillä kuin muu osa katosta/seinästä.Huoneessa ei ollut laskutilaa kylpyhuoneessa. Huoneen suihkuverho roikkui. Henkilökunta ei tervehtinyt, päinvastoin olivat yreissään kun jostain huomautettiin. Allasalueella liian vähän varjoja ja niistäkin useat rikki. Aamiaistarjoilu oli surkeeta henkilökunta ammattitaidotonta hygienian sihteen. Ilmeisesti henkilökuntaa oli liian vähän kun homma ei toiminut. Hotellilta ei voinut ostaa juomista mistään, olisi ollut pakko olla all-inclusive.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Tsilivi Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

307 arvostelua
Erinomainen
 
126
Erittäin hyvä
 
87
Hyvä
 
50
Ei kovin hyvä
 
31
Huono
 
13

Viimeisimmät 5 arviota

26.8.2023

Kirjoittanut Petteri N

En suosittele! Alueelta löytyy parempia samaan hintaan.

Nuhjuinen ja epäsiisti huone. Kova patja, roikkuva suihkuverho, kylpyhuoneessa ei mitään laskutilaa. Hotellista ei voi ostaa juomista mistään, vain all inclusive. Ravintolasta loppui jatkuvasti joku ruokalaji ja täydennykset tulivat hitaasti. Henkilökunta ei tervehdi. Aurinkovarjoja liian vähän ja niistäkin vähistä useat rikki.

 
6.9.2019

Kirjoittanut HenrijaMia Helsinki, Suomi

Lomalla Tsilivissä

Olimme suuremmalla porukalla viettämässä lomaa. Hotelli oli todella siisti, huoneiden siivous päivittäin, lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto useamman kerran viikossa. Huoneiden sängyt hyvät ja plussana erittäin hyvä suihku kylpyhuoneessa. Hotellin respa auki 24/7 , palvelu pelasi se mitä tarvitsit hoitui. Suosittelemme ottamaan all inclusive vaihtoehdon hotelliin, aamiainen oli runsas ja monipuolinen tosin hieman brittiläisen keittiön mukaan suunniteltu, no olihan valtaosa asiakkaista sieltä. Lounas buffet ja päivällisbuffet oli runsas ja varmaankin kaikille löytyi mitä halusi syödä. Ruokailujen välillä oli snack baari auki tarjolla pizzaa , sämpylöitä , gyros, souvlakia, hedelmäsalaattia ja jäätelöä. Juomat kuului tähän pakettiin eli olut, limsat ja jotkin drinkit sekä kahvi ja tee. Lasten kanssa matkaaville todella hyvä vaihtoehto, rahaa ei tarvitse olla mukana jos viettää aikaa allasalueella, ruokaa ja juomaa pystyi viemään myös rannalle. Ranta upea, syvenee hyvin loivasti , hiekkapohja, kirkasvetinen. Rantatuolit maksullisia eli kaksi tuolia ja varjo yhteensä 8 euroa. Hotellin allasalue suuri, kaksi allasta. Allasalue oli siisti ja hyvin hoidettu. Hotellin sijainti kaikkinensa hyvä, ei pääkadulla vaan päättyvän kadun päässä rannassa, rauhallista. Auringonnousu upea , kannattaa olla vaan nopea sillä aurinko ilmestyi todella nopeasti mannerkreikan vuorten takaa. Kirkkaalla säällä vuoret näkyivät selvästi horisontissa. Merinäköala huoneesta upea.

 
20.8.2019

Kirjoittanut Vehmasto Jyväskylä, Suomi

Perheloma Tsilivi Beach Hotellissa

Yleisesti ottaen ihan kelpo hotelli kivalla sijainnilla. Melko paljon aktiviteettejä varsinkin perheen pienimmille, mutta myös aikuisia otettu kivasti huomioon. Palvelu oli pääosin todella hyvää, mutta respasta olisi kaivattu hieman pelisilmää sisäänkirjautumisen yhteydessä. Olimme ainut perhe, jossa oli pienempi lapsi ja jäimme jonon viimeiseksi bussista tullessa. Odotimme tunnin sisäänkirjausta ja olimme ainut perhe, jolla hotellihuone ei ollut valmiiksi siivottu ja odotimme aulassa tunnin lisää, kun muut pääsivät syömään ja uimaan. Kaiken lisäksi meille annettiin rannekkeet, jotka oikeuttivat pelkästään aamupalaan, vaikka olimme varanneet All Inclusiven, tästä koitui hieman selvittelyä jälkeen päin. Altaalla olevien aurinkotuolien varailu oli mennyt ihan liian pitkälle, eikä altaan vierestä saanut juuri koskaan paikkaa, koska ne varattiin jo illalla tai aamulla ennen klo 6:ta. Varattuja paikkoja ei kuitenkaan käytetty ennen puolta päivää ja varauksia tehtiin myös uimaleluille. Ranta oli loiva ja hiekkapohjainen, todella kiva. Rantatuolit maksoivat 8€/2kpl+varjo. Meillä oli käytössä all inclusive ja ruokaa oli tarjolla todella runsaasti ja hienosti aseteltuna, ja yritetty selkeästi että on ns. teema iltoja ruuan suhteen. Kaikesta huolimatta hieman petyin ruuan laatuun ja makuun verrattuna aiempiin Kreikan matkoihin. Joka tapauksessa ruokaa oli riittävästi ja tasoltaan keskikastin paremmalla puolella. Meidän huone (yksiö keittonurkkauksella) oli takapihan puolella ja muiden kommenttien perusteella se oli sopivan kokoinen verrattuna 2hh huoneisiin. Huoneesta ei valittamista, mutta näköala olisi voinut olla kivempi. Hotellin kuntosali oli kiva ja siellä pystyi tekemään hyviä reenejä. Muutama tähden menetys johtuu siis aurinkotuolien varailuista ja pienestä pettymyksestä ruokaan. Sinäänsä vuoden 2019 kevään aikana tehty remontti vaikutti oikein hyvältä. Yleisesti siisti hotelli.

 
17.9.2023

Kirjoittanut BackPacker704162 Bukarest, Romania

Lovely place to stay at, especially if with children

We had a most enjoyable stay. Our room was near the elevator, on an upper floor, facing the pol, but despite fears of noise, we actually rested very well. Hotel staff are all very kind, from receptionists, Mrs Margareta and a very nice young gentleman we didn’t get the name of I’m afraid, to everyone at the restaurant, bar, and room cleaning. We went there as a couple but the place is actually an excellent spot for families with children. The beach is beautiful, with a fine sand, and the water is small for tens of metres in, perfect for children of all ages (and those who can’t swim). Plus the pools inside, for children and adults (most hotel guests actually preferred spend the day by the pool, despite the hotel being on the beach and even if with no children). The hotel also runs a good variety of activities for children, exercises by the main pool for all ages; also trips can be booked from a desk in the reception area. The only thing you may want to watch out for during your stay is the food – if tempted like us to try a couple of dishes each lunch and dinner and then not skip the delicious deserts either, you may end up going home with some extra baggage.

 
12.9.2023

Kirjoittanut carolyn R Liverpool, Yhdistynyt kuningaskunta

4th visit but will not return

We stayed here in June with our children and grandchildren but left review until now as we have just returned from a 10 day holiday here with our friends, this was our 4th visit but we will not be returning as it has gone down hill since we first visited. ROOMS The rooms are nice and our room was cleaned every day and the maids worked extremely hard, air conditioning was good and we had a reasonably sized balcony which overlooked the pool and sea. SUNBEDS AND POOL We did not see the pool cleaned or properly checked during the whole of our visit, we seen one man clean the green from around the edges of the pool with a brush and bucket twice during our stay, there were signs dotted around stating that you must not reserve sunbeds as your towels would be removed especially before 9am but this was ignored, one morning as all other guests had towels on beds and left them we done the same and went for breakfast but when we returned they had been removed an thrown on to a chair at side of pool as were a couple of other guests towels yet others that had been left there for a lot longer were still left on the beds ( they seemed to be selecting who they done this to ), As it had been quite windy they had removed the umbrellas from around the pool and one guest went and got one and put it up to protect his child from the sun but the duty manager ( Suzanne ) came out and was shouting at the gentleman in front of everyone around the pool, this was a disgusting way to behave, we witnessed this manager shouting at and speaking to guests in this manner both in June and September and also reprimanding members of staff In reception in earshot of guests ( very unprofessional). FOOD The first time we visited Tsilivi beach hotel food was kept in large pots and was always warm and there was a good selection but unfortunately this has changed and the food has become repetitive and cold or tepid but never hot kept in metal trays, omelettes were ok at breakfast, mainly ate salad at lunchtime and ate out quite a bit for dinner as selection was rubbish. STAFF Maids who cleaned the rooms were really good our room was cleaned every day and they were always pleasant with a good morning or a hello, Girl behind the pool bar was very nice and most of the restaurant staff were ok and worked long hours, in June the animation team were very good and the girls were great with the children but they had gone in September and the ones that had taken over were never seen during the day and were nowhere near as good or as friendly as the ones when we visited in June, we had a few days of bad weather and you would of thought that they would of supplied some entertainment especially for the children. RECEPTION The blonde lady behind reception and the men the worked behind the desk were lovely and very helpful but think the hotel may benefit from a more customer focused management team. LOCATION The location of the hotel is great as right on the beach and near to restaurants and bars etc and could be a great hotel if was as good as it was a few years ago, maybe it has something to do with the fact that TUI now only have a few rooms now at the hotel and Apollo now have the majority of the rooms there now. We love Tsilivi and always visit twice a year but unfortunately we will not return to Tsilivi beach hotel and will not stay all inclusive again as there are so many lovely restaurants and bars that you will find you spend most of your nights away from the hotel, we had stayed at a different all inclusive hotel in Tsilivi last year which was not good and we stayed out of the hotel all day and night just went there to sleep and spent a lot of money on food and drinks so paying for all inclusive is a waste of money and we have stayed in some fab self catering apartments and studios in Tsilivi.