Kokemuksia Tsilivi Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 450 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Ympäristö, lähellä merta!
-
Oli vaikea nukkua. Huoneessa joka yö kuului värinä, joku kone/ pumpu oli päällä! Vaihdettiin huonetta, mutta värinä tuli vielä voimakkampi! Korvatulpat eivät auttaneet! Nukuttiin huonosti! Ruokaa oli paljon, mutta välillä mautonta ja vain kerran oli kreikalaista( musakka)

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


10 10:stä

+
Hyvä siivous. Monipuolinen ruoka. Hieno allas ja ranta.
-
Nykyisin on paljon ihmisiä, jotka eivät juo alkoholia, joten myös aikuisille voisi lisätä alkoholittomia juoma valikoimia.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


10 10:stä

+
Allt fungerade perfekt.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
Tosi siistit, remontoidut huoneet, hyvä kylppäri! Uima-allasalue mahtava ja rannan läheisyys plussaa.
-
Tyynyt olivat tosi kovat. Ruoka aamupalalla ei kovin ihmeellistä, usein osa ruoista loppu.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
Siisteys, pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. All hyvä, ihmiset jotka narisevat ruuasta syytä katsoa peiliin. Välipalat monipuoliset. Paras ranta tähän mennessä ja olemme matkustelleet paljon. Ihana hiekkapohja meressä.
-
Aurinkotuolien varaus. Jo ennen kuutta aamulla varailtiin tuoleja. Apollo matkojen ohjeessa luki ettei pyyhkeitä saa viedä ennen aamuyhdeksää. No silloin tuolit oli jo varattu. Liekö muunmaalaisille samat ohjeet, niitä ei noudatettu.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
Todella siisti ja ystävällinen palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
Hotelli merenrannalla. Pääsi helposti pulahtamaan mereen hotellilta. Aivan upea merenranta. Hotellin kohdalla ranta todella hienoa hiekkaa. Ei kiviä, eikä mitään muutakaan roskaa. Todella kirkas vesi. Siistit huoneet. Hyvät patjat. Hyvää palvelua.
-
Iltaohjelmaa oltaisiin kaivattu hotellille enempi.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-10


8 10:stä

+
Ranta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Tsilivi Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

96 arvostelua
Erinomainen
 
41
Erittäin hyvä
 
31
Hyvä
 
11
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

6.9.2019

Kirjoittanut HenrijaMia Helsinki, Suomi

Lomalla Tsilivissä

Olimme suuremmalla porukalla viettämässä lomaa. Hotelli oli todella siisti, huoneiden siivous päivittäin, lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto useamman kerran viikossa. Huoneiden sängyt hyvät ja plussana erittäin hyvä suihku kylpyhuoneessa. Hotellin respa auki 24/7 , palvelu pelasi se mitä tarvitsit hoitui. Suosittelemme ottamaan all inclusive vaihtoehdon hotelliin, aamiainen oli runsas ja monipuolinen tosin hieman brittiläisen keittiön mukaan suunniteltu, no olihan valtaosa asiakkaista sieltä. Lounas buffet ja päivällisbuffet oli runsas ja varmaankin kaikille löytyi mitä halusi syödä. Ruokailujen välillä oli snack baari auki tarjolla pizzaa , sämpylöitä , gyros, souvlakia, hedelmäsalaattia ja jäätelöä. Juomat kuului tähän pakettiin eli olut, limsat ja jotkin drinkit sekä kahvi ja tee. Lasten kanssa matkaaville todella hyvä vaihtoehto, rahaa ei tarvitse olla mukana jos viettää aikaa allasalueella, ruokaa ja juomaa pystyi viemään myös rannalle. Ranta upea, syvenee hyvin loivasti , hiekkapohja, kirkasvetinen. Rantatuolit maksullisia eli kaksi tuolia ja varjo yhteensä 8 euroa. Hotellin allasalue suuri, kaksi allasta. Allasalue oli siisti ja hyvin hoidettu. Hotellin sijainti kaikkinensa hyvä, ei pääkadulla vaan päättyvän kadun päässä rannassa, rauhallista. Auringonnousu upea , kannattaa olla vaan nopea sillä aurinko ilmestyi todella nopeasti mannerkreikan vuorten takaa. Kirkkaalla säällä vuoret näkyivät selvästi horisontissa. Merinäköala huoneesta upea.

 
20.8.2019

Kirjoittanut Vehmasto Jyväskylä, Suomi

Perheloma Tsilivi Beach Hotellissa

Yleisesti ottaen ihan kelpo hotelli kivalla sijainnilla. Melko paljon aktiviteettejä varsinkin perheen pienimmille, mutta myös aikuisia otettu kivasti huomioon. Palvelu oli pääosin todella hyvää, mutta respasta olisi kaivattu hieman pelisilmää sisäänkirjautumisen yhteydessä. Olimme ainut perhe, jossa oli pienempi lapsi ja jäimme jonon viimeiseksi bussista tullessa. Odotimme tunnin sisäänkirjausta ja olimme ainut perhe, jolla hotellihuone ei ollut valmiiksi siivottu ja odotimme aulassa tunnin lisää, kun muut pääsivät syömään ja uimaan. Kaiken lisäksi meille annettiin rannekkeet, jotka oikeuttivat pelkästään aamupalaan, vaikka olimme varanneet All Inclusiven, tästä koitui hieman selvittelyä jälkeen päin. Altaalla olevien aurinkotuolien varailu oli mennyt ihan liian pitkälle, eikä altaan vierestä saanut juuri koskaan paikkaa, koska ne varattiin jo illalla tai aamulla ennen klo 6:ta. Varattuja paikkoja ei kuitenkaan käytetty ennen puolta päivää ja varauksia tehtiin myös uimaleluille. Ranta oli loiva ja hiekkapohjainen, todella kiva. Rantatuolit maksoivat 8€/2kpl+varjo. Meillä oli käytössä all inclusive ja ruokaa oli tarjolla todella runsaasti ja hienosti aseteltuna, ja yritetty selkeästi että on ns. teema iltoja ruuan suhteen. Kaikesta huolimatta hieman petyin ruuan laatuun ja makuun verrattuna aiempiin Kreikan matkoihin. Joka tapauksessa ruokaa oli riittävästi ja tasoltaan keskikastin paremmalla puolella. Meidän huone (yksiö keittonurkkauksella) oli takapihan puolella ja muiden kommenttien perusteella se oli sopivan kokoinen verrattuna 2hh huoneisiin. Huoneesta ei valittamista, mutta näköala olisi voinut olla kivempi. Hotellin kuntosali oli kiva ja siellä pystyi tekemään hyviä reenejä. Muutama tähden menetys johtuu siis aurinkotuolien varailuista ja pienestä pettymyksestä ruokaan. Sinäänsä vuoden 2019 kevään aikana tehty remontti vaikutti oikein hyvältä. Yleisesti siisti hotelli.

 
25.11.2020

Kirjoittanut 347akinl

perfect hotel overall

nice meals, great company on the bar, very clean communal areas and rooms. stylish restaurant and 24/7 reception! we will visit again next year and most probably around august to be a bit warmer for us!

 
19.9.2020

Kirjoittanut Prawnyboi

Loveee

I've been to tsilivi 6 times already and stayed in this hotel before. The location is amazing! Around 5 mins walk in a straight line to get to the main strip. The hotel rooms are lovely and so clean! Showers are amazing!! Hard to get a sunbed in the morning as the Germans but their towels out before they go to bed at 11pm or even at like 3am, madness 😂 so all the English people ended up in the same place on the corner where the beds were left which was fine as we were hopping from the pool to the sea alot. The main restaurant food is good but we only stayed for breakfast and dinner and went out for tea every night so it's perfect for us. They also have a good list of cocktails included and you can get pizza at all times of the day. I'd recommend this place to anyone, also because Tsilivi is amazing. You must book a table at half way house and visit planet and 2 brothers bar 😊

 
2.12.2019

Kirjoittanut samanthareid882017 Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta

Nice hotel

Came here as my cousin was getting married so there was a large group of us. Rooms were nice basic but nice and clean but very noisy with doors closing ect but it’s to be expected. Pool area was nice although water was freezing but good for when u have a hangover! Drinks from bar were very good unlimited cocktails staff were really nice. Didn’t eat at the hotel but we loved the restaurant “Wine and roses” just amazing u need to go here. Best carbonara ever!! Lots of bars and entertainment in the area and beach right outside the hotel which was really nice for some water sports ect.