2 hengen huone, ylin kerros

Kahden hengen huoneita ylimmässä kerroksessa parvekkeella. Hotelli kutsuu huonetta nimellä Executive Loft. Parivuode tai erilliset vuoteet. Pieni jääkaappi. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit maksutta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Vastaanotosta voi lainata laitteen, jolla saa Chromecastin, Netflixin ja Amazon Primen toimimaan. Bluetooth-kaiutin. Kylpytakki. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä parvekkeella. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Nespressokeitin ja kapseleita maksutta. Telakka ja kaiutin iPhonelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Vastaanotosta voi lainata laitteen, jolla saa Chromecastin, Netflixin ja Amazon Primen toimimaan. Bluetooth-kaiutin. Kylpytakki. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä jaetulla altaalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Nespressokeitin sekä kapseleita maksutta. Telakka ja kaiutin iPhonelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Vastaanotosta voi lainata laitteen, jolla saa Chromecastin, Netflixin ja Amazon Primen toimimaan. Bluetooth-kaiutin. Kylpytakki. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.