2 hengen huone, ylin kerros

Moderneja kahden hengen huoneita ylimmässä kerroksessa. Kaksi normaalia vuodetta tai pärivuode (pyynnöstä). Hotelli kutsuu huonetta nimellä Executive Loft. Aamutakit. Pieni jääkaappi. Nespresso-keitin. Hiustenkuivain. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita kahdella normaalilla vuoteella. Pieni jääkaappi. Hiustenkuivain. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -sviitti

Superior -sviitit ovat uusia huonetyyppejä kesäkaudelle 2022. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari ja Nespressokeitin. Telakka ja kaiutin iPhonelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Sviitti

Sviitit ovat uusia huonetyyppejä kesäkaudelle 2022. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari ja Nespressokeitin. Telakka ja kaiutin iPhonelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki. Suihku ja wc. Ulkotila jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.