Contessina

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Tyylikäs Contessina sijaitsee Tsilivin keskustassa. Nauti lomasta allasalueella ja hemmottele itseäsi spa-hoidoilla sisarhotelli Contessia Suitesissa. Läheltä löytyy ranta, kauppoja sekä ravintoloita.

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1645 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Contessina sijaitsee Tsilivin keskustassa. Suositulle Tsilivi Beachin hiekkarannalle on lyhyt matka. Hotellissa on vehreä allasalue, jossa on kaksi allasta, lastenallas sekä allas-/snackbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu.

Lähin ranta, Tsilivi Beach, on saanut Sininen Lippu -ympäristömerkin tasokkuudesaan ja puhtaasta vedestään. Tsilivissä on useita lapsiystävällisiä, matalia hiekkarantoja, joissa on useita vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta. Täällä on myös pieni vesipuisto, jossa on vesiliukumäkiä ja muita lapsille suunnattuja aktiviteetteja.

Hemmottelua kaipaaville sisarhotelli Contessina Suitesissa (noin 300 m päässä) on spa, jossa on erilaisia hoitoja lisämaksusta.

Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton tallelokero.

Hotellin ulkopuolella on rantakatu, jossa on kauppoja, ravintoloita ja leikkipaikka. Noin 200 metriä paikalliseen keskustaan ja 6,5 km Zanten kaupunkiin. Hotellin ulkopuolella on myös bussipysäkki, josta kulkee paikallisliikennettä Zanten kaupunkiin.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus