Contessina

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tyylikäs Contessina sijaitsee Tsilivin keskustassa lähellä rantaa ja rantapromenadin kauppoja ja ravintoloita. Nauti lomasta allasalueella ja hemmottele itseäsi spa-hoidoilla sisarhotelli Contessia Suitesissa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Kahden hengen huoneita yläkerroksissa 2 hengelle. Superior -sviittejä 2-3 hengelle. Sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1680 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Contessina sijaitsee Tsilivin keskustassa. Suositulle Tsilivi Beachin hiekkarannalle on lyhyt matka. Hotellissa on vehreä allasalue, jossa on kaksi allasta, lastenallas sekä allas-/snackbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu.

Lähin ranta, Tsilivi Beach, on saanut Sininen Lippu -ympäristömerkin tasokkuudesaan ja puhtaasta vedestään. Tsilivissä on useita lapsiystävällisiä, matalia hiekkarantoja, joissa on useita vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta. Täällä on myös pieni vesipuisto, jossa on vesiliukumäkiä ja muita lapsille suunnattuja aktiviteetteja.

Hemmottelua kaipaaville sisarhotelli Contessina Suitesissa (noin 300 m päässä) on spa, jossa on erilaisia hoitoja lisämaksusta.

Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton tallelokero. Pieni kuntosali, jonka käyttö varataan etukäteen.

Hotellin ulkopuolella on rantakatu, jossa on kauppoja, ravintoloita ja leikkipaikka. Noin 200 metriä paikalliseen keskustaan ja 6,5 km Zanten kaupunkiin. Hotellin ulkopuolella on myös bussipysäkki, josta kulkee paikallisliikennettä Zanten kaupunkiin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.