Juniorsviitti, oma allas

Juniorsviittejä maaterassilla ja omalla pulahdusaltaalla. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Pullo vettä siivouksen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla ja mahdollisuus lainata vastaanotosta laite, jolla saa esimerkiksi Netflixin näkyviin huoneeseen. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä parvekkeella. Sviitit sijaitsevat ylemmissä kerroksissa. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin ja teetä ja kahvia. Pullo vettä joka päivä. Tv satelliittikanavilla ja mahdollisuus lainata vastaanotosta laite, jolla saa esimerkiksi Netflixin näkyviin sviittiin. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti, jaettu uima-allas

Sviitti, jossa on pohjaterassi ja pääsy yhteiseen pulahdusaltaaseen. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin ja teetä ja kahvia. Pullo vettä siivouksen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla ja mahdollisuus lainata vastaanotosta laite, jolla saa esimerkiksi Netflixin näkyviin huoneeseen. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.