Contessina Suites & Spa

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Contessina Suites & Spa on rauhallinen keidas idyllisessä Tsilivissä Zakynthoksella. Hotelli toivottaa tervetulleiksi yli 16 -vuotiaat matkustajat ja täällä on hieno spa. Hotellin ympäristö on täydellinen rentouttavaa lomaa varten.


Huonetyyppi

Juniorsviittejä 2 hengelle. Sviittejä 2 hengelle. Superior -sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,3 10:stä
Perustuu 7 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 331 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Contessina Suites & Spa toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat matkustajat ylellisiin sviitteihin, jotka on sisustettu maanläheisin värein, osasta suora pääsy altaaseen. Myös ylempien kerrosten sviiteissä majoittuvilla henkilöillä on pääsy hotellin hienolle allasalueelle, jossa nautiskella auringosta. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhepalvelu altaalla.

Pienemmän nälän yllättäessä voit istahtaa allas-/snackbaariin, iltaisin paikallisia herkkuja ja kreikkalaisia herkkuja pienellä tvistillä tarjoilee hotellin à la carte-ravintola Lentika.

Hotellilla on hieno ja rentouttava spa, jossa on tarjolla useita eri hoitoja lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Maksuton wifi koko hotellilla.

Muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsee hieno Tsilivin hiekkaranta. Täällä voit rentoutua aurinkotuolilla tai istahtaa johonkin useista rannan tavernoista ja baareista.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.