Contessina Suites & Spa

Contessina Suites & Spa on rauhallinen keidas idyllisessä Tsilivissä Zakynthoksella. Hotelli toivottaa tervetulleiksi yli 16 -vuotiaat matkustajat ja täällä on hieno spa. Hotellin ympäristö on täydellinen rentouttavaa lomaa varten.


Huonetyyppi

Juniorsviittejä omalla altaalla 2 hengelle. Sviittejä jaetulla altaalla 2 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,5 10:stä
Perustuu 15 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 504 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Contessina Suites & Spa toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat matkustajat ylellisiin sviitteihin, jotka on sisustettu maanläheisin värein, osasta suora pääsy altaaseen. Myös ylempien kerrosten sviiteissä majoittuvilla henkilöillä on pääsy hotellin hienolle allasalueelle, jossa nautiskella auringosta. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhepalvelu altaalla. Rannalla aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta.

Pienemmän nälän yllättäessä voit istahtaa allas-/snackbaariin, iltaisin paikallisia herkkuja ja kreikkalaisia herkkuja pienellä tvistillä tarjoilee hotellin à la carte-ravintola Lentika. Voit myös varata illallisen fine dining ravintola Nobileen, joka sijaitsee hotellin katolla ja tarjoaa kauniin näkymän allasalueelle. Ravintolassa tarjoillaan mielenkiintoisia makuelämyksiä, joissa on yhdistelty perinteisiä Joonian saarten reseptejä ja ripaus moderneja makuja.

Hotellilla on viinikellari, johon tehdään ohjattuja kierroksia ja viininmaistelua lisämaksusta. Hotellilla on hieno ja rentouttava spa, jossa on tarjolla useita eri hoitoja lisämaksusta. Maksuton pääsy pieneen kuntoiluhuoneeseen. Maksuton wifi koko hotellilla.

Muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsee hieno Tsilivin hiekkaranta. Täällä voit rentoutua aurinkotuolilla tai istahtaa johonkin useista rannan tavernoista ja baareista.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hotellit Tsilivi

Olea All Suite

Tyylikkäästä Olea All Suitesta on kauniit panoramanäkymät merelle ja Tsiliviin. Voit nauttia herkullista välimerellistä ruokaa, rentoutua spa-hoidoissa ja hakea virkistävän juoman allasbaarista. Allasalue levittäytyy eri rakennusten välille ja mikäli kaipaat hemmottelua, voit varata superior -sviitin suoralla allaspääsyllä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat.

Contessina

Tyylikäs Contessina sijaitsee Tsilivin keskustassa lähellä rantaa ja rantapromenadin kauppoja ja ravintoloita. Nauti lomasta allasalueella ja hemmottele itseäsi spa-hoidoilla sisarhotelli Contessina Suitesissa.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

Lesante Classic Luxury Hotel & Spassa vietät korkeatasoista lomaa monien palveluiden parissa. Hemmottele itseäsi ihanissa spahoidoissa, rentoudu suurella allasalueella tai treenaa kuntosalilla. Hotellissa on myös kaksi ravintolaa, jotka tarjoilevat niin paikallisia kuin kansainvälisiä annoksia.

Zante Maris Suite

Tasokas Zante Maris Suitessa on hienoja sviittejä, altaita, ravintoloita ja baareja. Hotelli sijaitsee Tsilivin keskustan ulkopuolella rauhallisessa ympäristössä, ja tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiseen. Voit vuokrata auton loman ajaksi ja tutustua Zakinthokseen laajemmin. Hotelli tarjoaa maksuttoman pysäköinnin vuokra-autoille.

Tsilivi Beach

Tervetuloa Tsilivi Beachiin, Apollo Mondo Family Resortiin kauniilla Zakynthoksella! Täällä koko perhe majoittuu parhaalla paikalla aivan hiekkarannalla. Lomalla sinua odottaa maksuttomat ryhmäliikuntatunnit, Pollyn ja Minon lastenkerho, uimakoulu sekä kahvi- ja mehubaari Mondo Café. Tsilivin keskustaan ja sen charmikkaisiin tavernoihin ja kahviloihin on lyhyt kävelymatka.

Princess Hotel Zante

Princess Hotel Zante sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Tsilivistä ja sen kauniista rannasta. Voit nauttia ystävällisestä tunnelmasta, allasalueesta sekä mukavista huoneista. Tämä perheomisteinen hotelli on täydellinen valinta rentoon lomailuun lähellä Tsiliviä.

Georgia

Huoneistohotelli Georgia sijaitsee lähellä keskustaa Tsilivissä, ja noin 10 minuutin kävelymatkan päässä pitkästä hiekkarannasta. Hotellilla on allas ja täällä majoitut yksinkertaisissa ja toimivissa huoneistoissa.

New Beach

New Beach on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee aivan Planos-rannan yläpuolella Tsilivissä. Hotellin allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, ja kävelymatkan päässä sijaitsee useita mukavia rantoja.