Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Jacuzzi parvekkeella. Jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke jacuzzilla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat eivät ole sallittuja deluxe-huoneisiin.

Huonekoko: noin 18-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti

Juniorsviitti deluxeja, joissa on parveke merinäköalalla. Jacuzzi parvekkeella. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Jääkaappi, vedenkeitin ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Avoin pohjaratkaisu. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi, vedenkeitin ja tv satelliittikanavilla. Kahvin/teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle

Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviiteissä on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, joissa suihku ja wc. Pieni oleskelualue, jossa istuinryhmä. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Jääkaappi, vedenkeitin ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Jääkaappi, vedenkeitin ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin/teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 henkilölle