Deluxe-huone

Deluxe-huoneita jacuzzilla ja ulkotilalla. Jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke jacuzzilla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat eivät ole sallittuja deluxe-huoneisiin.

Huonekoko: noin 18-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti

Kauniita juniorsviitti deluxeja, joissa erillinen oleskelutila ja poreamme parvekkeella. Jääkaappi, vedenkeitin ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa erillinen oleskelutila. Kolmas henkilö yöpyy vuodesohvalla. Jääkaappi, vedenkeitin ja tv satelliittikanavilla. Kahvin/teen keittomahdollisuus Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle

Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviiteissä on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, joissa suihku ja wc. Pieni oleskelualue, jossa istuinryhmä. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Jääkaappi, vedenkeitin ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa jääkaappi, vedenkeitin ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin/teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 henkilölle