Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Jacuzzi parvekkeella. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku tai amme ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset eivät voi majoittua deluxe-huoneissa.

Huonekoko: noin 18-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti

Juniorsviitti deluxeja, joissa on parveke merinäköalalla. Jacuzzi parvekkeella. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Tossut. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Avoin pohjaratkaisu. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Nespresso-keitin. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle

Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviitti, jossa on parveke merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta, joissa on parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Pieni oleskelualue, jossa istuinryhmä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Tossut. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 henkilölle