Kokemuksia Caldera's Dolphin Suites -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,9 10:stä Perustuu 10 arvioon
Kokonaisuus
 
9,9 / 10
Puhtaus
 
9,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
10,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Caldera's Dolphin Suites -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

365 arvostelua
Erinomainen
 
345
Erittäin hyvä
 
15
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2017

Kirjoittanut Maire_73 Vantaa, Suomi

Fantastista

Ensimmäinen visiitti Santorinilla ja tämä hotelli majapaikkana. Vaikka kuvat ja muiden matkaajien arvostelut lupasivatkin jo odottaa pajon emme kuitenkaan osanneet odottaa että paikka voi ylittää ne. Siitä hetkestä kun saavuimme koimme että olisimme tulleet kun kotiin. Vaikka paikka oli kauempana Firasta se ei oikeastaan tuntunut olevan kaukana mistään koska hotellilta oli järjestetty kuljetukset niin Firaan kun rannallekin useamman kerran päivässä. Huoneet olivat sisustettu hienosti ja ne olivat aina hvyin siivottu. Aamupala tarjottiin huoneeseen aina oman toivelistan mukaan!!! Henkilökunta oli aina iloinen ja ystävällinen. Kaiken huipuksi, puolisoni syntympäivänä hänelle oli hotellin kokki tehnyt kakun jonka he toivat laulun kera huoneeseen. Koska hotelli sijaitse vuoren reunalla, näköalat huoneesta ovat sen mukaiset. Itse asiassa koettiin että auringonlasku oli hienompi kun Oiasta katsottuna.

 
3.9.2016

Kirjoittanut kva22016 Helsinki, Suomi

WOW - hotelli kuin taivas!

Huoneet ovat tyylikkäät, yksilölliset ja kauniit ja niistä avautuu upea merinäköala Santorinin kuuluisaan auringonlaskuun. Vaikka hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Calderan rannalla on se kuitenkin hotellin kuljetuspalvelun ansiosta loistovalinta myös rantoja ja kaupungin palveluja kaipaavalle. Hotellin henkilökunnan luontevan ja loistavan palveluasenteen ansiosta lomamme oli taivaallisen ihana. Ja kreikassa matkanneena yllätyimme positiivisesti myös siitä, miten nopea ja luotettava hotellin WIFI on. Hotellin ravintola tarjoaa erinomaista kreikkalaista ruokaa. Kokonaisuus paras ikinä.

 
17.7.2016

Kirjoittanut noonajarvinen

Upea loma

Olimme mieheni kanssa häämatkalla Santorinilla heinäkuussa 2016. Valitsimme hotellimme alkuvuodesta ja päädyimme Calderas Dolphin Suitesiin. Meillä ei ollut kokemusta Apollomatkoista ja pakko antaa heillekin pointsit heti alkuun. Kaikki sujui heiltä erittäin hyvin. Kentällä meitä oli vastassa iloinen opas ja sama opas auttoi meitä lähtiessämme kotimatkalle. Hotellilla meidät otettiin hymyssä suin vastaan, saimme heti alkumaljat ja sisäänkirjautuminen sujui nopeasti. Olimme varanneet kahden hengen standard huoneen, mutta hotellissa oli tehty remonttia ja iloksemme huoneemne oli paljon parempi kuin oletimme. Näkymät olivat jokaiselta parvekkeelta yhtä upeat. Huoneet ovat nykyaikaiset ja ilmastointi toimi hyvin. Aamupalan saa valita joka päivä kellonaikoineen ja se tarjoillaan omalle parvekkeelle tai altaalle. Söimme usein lounaan/illallisen hotellin ravintolassa, hintalaatu-suhde on kohdillaan ja palvelu on ystävällistä. Lähellä kävelymatkan päässä Megalochorin kylässä on myös muutama hyvä ravintola, joissa kannattaa vierailla, esimerkiksi Feggera. Hotellin lähellä on kauppa sekä leipomo. Hotellilta on päivittäin ilmainen kuljetus Perivolos Beachille sekä Firaan. Emme vuokranneet autoa tai muutakaan kulkuneuvoa ja pärjäsimme hyvin. Menimme Firasta bussilla Oiaan. Oia oli upea, mutta auringonlasku on yhtä upea hotellilta katsottuna. Hotellin rauhallinen sijainti on vain plussaa, oli ihana tulla takaisin "omaan rauhaan". Hotellin koko tiimi on aivan omaa luokkaansa. He pitivät koko ajan huolen, että kaikki ovat tyytyväisiä. Heiltä sai myös hyviä vinkkejä aktiviteeteista ja ravintoloista. Kävimme Apollomatkan retkellä läheisellä Nea Kamenin tulivuorella sekä uimme kuumilla lähteillä. Suosittelemme retkeä kaikille. Koko loma oli täysi kymppi eikä hotellia voi ylistää tarpeeksi. Se on koettava itse.

 
10.5.2016

Kirjoittanut Ellkuu Tampere, Suomi

Loistava valinta häämatkalle

Pohdimme ennen varausta pitkään hotellin syrjäistä sijaintia, mutta sijainti osottautuikin mahtavaksi; rauhassa kaupungin melulta ja ihmismassoilta kuitenkin oleellisten toimintojen vierestä. Hotellin vieressä (alle kilometrien päässä) on pieni kylä, jossa mahtavia ruokapaikkoja. Myös supermarketti ja paikallisbussipysäkki alle 500 m päässä. Oma auto ei välttämättä tarpeen. Lisäksi hotelli tarjoaa muutaman kerran päivässä ilmaiset kuljetukset pääkaupunkiin ja rannalle Perissaan. Hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Tilat ja huoneet ovat siistit ja viihtyisät. Hotellissa viihtyy kaikin puolin loistavasti! Kattavan aamupalan saa halutesaaan omaan huoneeseen. Vietimme täällä häämatkamme ja olimme todella tyytyväisiä. Suosittelen!

 
19.9.2015

Kirjoittanut 43Jussi55 Megalochori, Kreikka

Upea kokonaisuus

Upeat maisemat, erinomainen hotelli ja aidosti ystävällinen ja palveleva henkilökunta. Siisti huone kahdella parvekkeella, aurinkoa takuuvarmasti koko päivän. Ekstrapalveluna omavalintainen aamupala huoneeseen. Sijainti todella rauhallinen, kaukana metelistä ja ihmismassoista. Onnistuneen loman kaikki elementit! 10+.