Kokemuksia Caldera's Dolphin Suites -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 25 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,2 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Äärettömän ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, joka järjesti kaiken mitä ikinä toivoimme. Hotelli järjesti myös ilmaiset päivittäiset kuljetukset kaupunkiin ja rantaan, joten hieman syrjäinen sijainti ei haitannut, päinvastoin. Noin 10 min kävelymatkan päässä on mahtava, paikallisten suosima perhetaverna Gero-Manolis josta saimme reissun parhaat ja edullisimmat ateriat. Hotellin intiimi tunnelma tarjosi täydelliset puitteet rentouttavalle lomalle. Aamupala oli tasokas ja se oli ihana nauttia oman huoneen terassilla kaunista maisemaa katsellen.
-
Baarin juomat turhan kalliita.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-07


10 10:stä

+
Upea hotelli ja allasalue! Mahtavat näköalat! Kaikki toimi todella hyvin. Henkilökunta Ihana ja ystävällinen. Aamupalan toimitus huoneeseen toimi hyvin sekä allasalueen terassilla oli ihana syödä illallista. Siisteydestä ja palvelusta täysi 10! Paras hotelli missä olen ollut 😊
-

Vahvistettu asiakas: 2021-07-24


10 10:stä

+
Valloittava ja huippuystävällinen henkilökunta, joka kohteli jokaista kuin ystäviään. Matkan lopuksi he toivottivat meidät tervetulleeksi toiseen kotiimme milloin vain uudestaan.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


10 10:stä

+
Erittäin siisti ja hyvin hoidettu hotelli ja ystävällinen henkilökunta. Sijainti oli erinomainen rauhallisemmalla alueella saarta. Lämmitetty allas oli erittäin hyvä myös lapsille matalamman osion ansiosta. Näköala merelle aivan huikea.
-
Allaspyyhkeet voisi olla paremmin saatavilla, nyt niitä joutui usein erikseen pyytämään. Nettiyhteys oli aika hidas eikä vastaa nykypäivän standardeja. Näin pienessä hotellissa pitäisi wifi olla tarjolla yhdellä kirjautumisella koko hotellin alueella eikä vain omassa huoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


10 10:stä

+
Sijainti (Calderan reunalla), viihtyisän ja kauniin Megalochorin kylän reunalla. Huikeat näkymät huoneen terassilta/parvekkeelta (vasemmalla Akrotiri, keskellä tulivuori ja oikealla Oia). Päädyimme valitsemaan hiukan rauhallisemman sijainnin (= hotellin), koska Fira ja Oia ovat erittäin vilkkaita ja siellä ei olisi yhtä paljon omaa rauhaa tai yksityisyyttä. Hotellin palvelutaso ja siisteys oli huippuluokkaa ja ennakoivaa. Kaikki toiveet huomioitiin ja toteuttettiin. Henkilökunta toimi tiiminä ja sen huomasi. Päivittäiset hotellin järjestämät kuljetukset Firaan ja rannalle. Hotellilta Firaan siirtyminen hotellin omalla kuljetuksella kesti n. 15 min. Lähtö Firaan päivittäin klo 11:30 ja pick-up takaisin hotellille klo 18:30. Hotelli oli erittäin viihtyisä ja kotoisa.
-
Ei ole parannusehdotuksia, oli yksi parhaimmista lomamatkoista. Erittäin vahva suositus tätä hotellia harkitseville!

Vahvistettu asiakas: 2019-05-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Caldera's Dolphin Suites -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

309 arvostelua
Erinomainen
 
290
Erittäin hyvä
 
13
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2017

Kirjoittanut Maire_73 Vantaa, Suomi

Fantastista

Ensimmäinen visiitti Santorinilla ja tämä hotelli majapaikkana. Vaikka kuvat ja muiden matkaajien arvostelut lupasivatkin jo odottaa pajon emme kuitenkaan osanneet odottaa että paikka voi ylittää ne. Siitä hetkestä kun saavuimme koimme että olisimme tulleet kun kotiin. Vaikka paikka oli kauempana Firasta se ei oikeastaan tuntunut olevan kaukana mistään koska hotellilta oli järjestetty kuljetukset niin Firaan kun rannallekin useamman kerran päivässä. Huoneet olivat sisustettu hienosti ja ne olivat aina hvyin siivottu. Aamupala tarjottiin huoneeseen aina oman toivelistan mukaan!!! Henkilökunta oli aina iloinen ja ystävällinen. Kaiken huipuksi, puolisoni syntympäivänä hänelle oli hotellin kokki tehnyt kakun jonka he toivat laulun kera huoneeseen. Koska hotelli sijaitse vuoren reunalla, näköalat huoneesta ovat sen mukaiset. Itse asiassa koettiin että auringonlasku oli hienompi kun Oiasta katsottuna.

 
3.9.2016

Kirjoittanut kva22016 Helsinki, Suomi

WOW - hotelli kuin taivas!

Huoneet ovat tyylikkäät, yksilölliset ja kauniit ja niistä avautuu upea merinäköala Santorinin kuuluisaan auringonlaskuun. Vaikka hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Calderan rannalla on se kuitenkin hotellin kuljetuspalvelun ansiosta loistovalinta myös rantoja ja kaupungin palveluja kaipaavalle. Hotellin henkilökunnan luontevan ja loistavan palveluasenteen ansiosta lomamme oli taivaallisen ihana. Ja kreikassa matkanneena yllätyimme positiivisesti myös siitä, miten nopea ja luotettava hotellin WIFI on. Hotellin ravintola tarjoaa erinomaista kreikkalaista ruokaa. Kokonaisuus paras ikinä.

 
17.7.2016

Kirjoittanut noonajarvinen

Upea loma

Olimme mieheni kanssa häämatkalla Santorinilla heinäkuussa 2016. Valitsimme hotellimme alkuvuodesta ja päädyimme Calderas Dolphin Suitesiin. Meillä ei ollut kokemusta Apollomatkoista ja pakko antaa heillekin pointsit heti alkuun. Kaikki sujui heiltä erittäin hyvin. Kentällä meitä oli vastassa iloinen opas ja sama opas auttoi meitä lähtiessämme kotimatkalle. Hotellilla meidät otettiin hymyssä suin vastaan, saimme heti alkumaljat ja sisäänkirjautuminen sujui nopeasti. Olimme varanneet kahden hengen standard huoneen, mutta hotellissa oli tehty remonttia ja iloksemme huoneemne oli paljon parempi kuin oletimme. Näkymät olivat jokaiselta parvekkeelta yhtä upeat. Huoneet ovat nykyaikaiset ja ilmastointi toimi hyvin. Aamupalan saa valita joka päivä kellonaikoineen ja se tarjoillaan omalle parvekkeelle tai altaalle. Söimme usein lounaan/illallisen hotellin ravintolassa, hintalaatu-suhde on kohdillaan ja palvelu on ystävällistä. Lähellä kävelymatkan päässä Megalochorin kylässä on myös muutama hyvä ravintola, joissa kannattaa vierailla, esimerkiksi Feggera. Hotellin lähellä on kauppa sekä leipomo. Hotellilta on päivittäin ilmainen kuljetus Perivolos Beachille sekä Firaan. Emme vuokranneet autoa tai muutakaan kulkuneuvoa ja pärjäsimme hyvin. Menimme Firasta bussilla Oiaan. Oia oli upea, mutta auringonlasku on yhtä upea hotellilta katsottuna. Hotellin rauhallinen sijainti on vain plussaa, oli ihana tulla takaisin "omaan rauhaan". Hotellin koko tiimi on aivan omaa luokkaansa. He pitivät koko ajan huolen, että kaikki ovat tyytyväisiä. Heiltä sai myös hyviä vinkkejä aktiviteeteista ja ravintoloista. Kävimme Apollomatkan retkellä läheisellä Nea Kamenin tulivuorella sekä uimme kuumilla lähteillä. Suosittelemme retkeä kaikille. Koko loma oli täysi kymppi eikä hotellia voi ylistää tarpeeksi. Se on koettava itse.

 
10.5.2016

Kirjoittanut Ellkuu Tampere, Suomi

Loistava valinta häämatkalle

Pohdimme ennen varausta pitkään hotellin syrjäistä sijaintia, mutta sijainti osottautuikin mahtavaksi; rauhassa kaupungin melulta ja ihmismassoilta kuitenkin oleellisten toimintojen vierestä. Hotellin vieressä (alle kilometrien päässä) on pieni kylä, jossa mahtavia ruokapaikkoja. Myös supermarketti ja paikallisbussipysäkki alle 500 m päässä. Oma auto ei välttämättä tarpeen. Lisäksi hotelli tarjoaa muutaman kerran päivässä ilmaiset kuljetukset pääkaupunkiin ja rannalle Perissaan. Hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Tilat ja huoneet ovat siistit ja viihtyisät. Hotellissa viihtyy kaikin puolin loistavasti! Kattavan aamupalan saa halutesaaan omaan huoneeseen. Vietimme täällä häämatkamme ja olimme todella tyytyväisiä. Suosittelen!

 
19.9.2015

Kirjoittanut 43Jussi55 Megalochori, Kreikka

Upea kokonaisuus

Upeat maisemat, erinomainen hotelli ja aidosti ystävällinen ja palveleva henkilökunta. Siisti huone kahdella parvekkeella, aurinkoa takuuvarmasti koko päivän. Ekstrapalveluna omavalintainen aamupala huoneeseen. Sijainti todella rauhallinen, kaukana metelistä ja ihmismassoista. Onnistuneen loman kaikki elementit! 10+.