Lindos Royal Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Lindos Royal Resort sijaitsee erinomaisella paikalla Vlycha Bayn rannan yläpuolella, jota pidetään yhtenä Rodoksen idyllisimmistä ja kauneimmista rannoista. All Inclusive sisältyy hintaan ja täällä on useita altaita, mukaan lukien rentoutumisallas aikuisille ja allas vesiliukumäillä, sekä tietysti ihana ranta.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita jaetulla altaalla 1-2 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Sviittejä jaetulla altaalla 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalueita oli monta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2089 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lindos Royal Resortissa voit viettää viihtyisän ja mukavan loman - All Inclusive sisältyy hintaan ja voit valita useista ravintoloista viikon aikana. Voit myös pelata tennistä, osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten joogaan tai aerobiciin, uida muutaman rauhallisen kierroksen rentoutumisaltaassa ja vain rentoutua tai pitää hauskaa liukumäissä ennen kuntosalille menoa.

Hotellissa on viisi allasta, joista yksi on aikuisten rentoutumisallas, kaksi toiminta-allasta, yksi erillinen lastenallas ja yksi allas missä on kuusi eripituista vesiliukumäkeä. Ikäraja vesiliukumäissä on 6-vuotta ja pituusraja 120cm. Sillat ja kiviseinät erottavat joitakin altaita. Allasalueen aurinkotuolit ja -varjot sisältyvät hintaan. Allas- ja rantapyyhkeet panttia vastaan. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta.

Lindos Royal Resortissa on buffetravintola, jossa voit syödä aamiaisen, lounaan ja illallisen. Siellä on myös kolme à la carte -ravintolaa, joissa on vaikutteita kreikkalaisesta keittiöstä, Välimeren keittiöistä ja grilliravintola, ja voit nauttia niissä yhden illallisen viikossa per ravintola. À la carte -ravintolat ovat avoinna kuutena päivänä viikossa ja pöytävaraus vaaditaan. Siistit vaatteet miehille illallisella. Kaksi allasbaaria, jotka tarjoavat juomien lisäksi välipaloja päivän aikana. Aulan baari on avoinna iltaisin, mutta se ei kuulu hotellin All Inclusive -ohjelmaan.

Jooga, pilates, vesiaerobic ja kuntosali. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 6-12-vuotiaille lapsille englantia puhuvalla henkilökunnalla. Leikkipaikka. Päivä- ja iltaohjelmaa. Hierontaa ja erilaisia kauneushoitoja lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Minimarketti. Matkamuistomyymälä. Autonvuokraus. Hiekkaranta, jossa on sora- ja kivielementtejä. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä vesiurheilumahdollisuuksia lisämaksusta. Lindoksen kaupunkiin on 4 kilometriä ja Rodoksen kaupunkiin 45 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.00.
 • Mannermainen aamiainen, klo 10.00-11.00.
 • Välipaloja allasbaarissa, klo 12.00-17.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 19.00-21.30.
 • Yksi illallinen per viikko per ravintola kolmessa à la carte -ravintolassa, klo 19.00-21.30.
 • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia jossain allasbaareista, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2024 juniorsviitit ja sviitit jaetulla altaalla eivät ole varattavissa.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort on tasokas hotelli Lindoksen ulkopuolella. Hotellissa on huoneita omalla altaalla sekä jaetulla allaspääsyllä, useita ravintoloita ja baareja, spa sekä mukavia altaita. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.