Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella tai terassilla, osasta merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-huone ulkotilalla ja jaetulla altaalla.

Deluxe-huoneita ulkotilalla ja jaetulla altaalla. Terassilla on kaksi tuolia ja pöytä sekä kaksi mukavaa aurinkotuolia. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta.Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajallinen määrä, joissa on suihku ja wc. Kampanjahuoneet sopivat sinulle, jos haluat asua Lindos Royal Resortissa, mutta et välitä huoneen sijainnista tai näkymästä. Ulkotilaa ei voi taata. Huone ei välttämättä ole mikään mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perheheuoneita parveekkeella tai terassilla, osassa merinäköala. Perhehuoneet koostuvat kahdesta osasta jotka on erotettu liukuovella. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta normaalivuoteestsa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella tai terassilla ja rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen normaalivuoteesta tai taitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.