Deluxehuone

Tilavia deluxehuoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tyynyvalikoima. Smart-tv satelliittikanavilla. Espressokone, teen keittomahdollisuus sekä pieni jääkaappi. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo vettä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/2 hengelle.

Deluxehuone, Seafront

Tilavia deluxehuoneita, jotka sijaitsevat lähimpänä merta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tyynyvalikoima. Smart-tv satelliittikanavilla. Espressokone, teen keittomahdollisuus sekä pieni jääkaappi. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo vettä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Parveke täydellä merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/2 hengelle.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita, jotka on sisustettu siniharmain sävyin. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Smart-tv satelliittikanavilla. Espressokone, teen keittomahdollisuus sekä pieni jääkaappi. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo vettä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior juniorsviitti jaetulla altaalla

Tilavia juniorsviittejä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Ulkotila jaetulla altaalla. Huoneesta on portaat altaalle. Smart-tv satelliittikanavilla. Espressokone, teen keittomahdollisuus sekä pieni jääkaappi. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo vettä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior juniorsviitti omalla altaalla

Tilavia ja avoimia juniorsviittejä, joissa makuuhuoneosio sekä olohuoneosio. Avoin pohjaratkaisu, olohuoneessa pöytä ja sohva ja makuuhuoneessa parivuode. Smart-tv satelliittikanavilla. Espressokone, teen keittomahdollisuus sekä pieni jääkaappi. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo vettä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 56 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.